Tjek vores MEGA BAZAR her 🛍
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Varenr.: 1403714GTIN 5714441002497
80,00 DKK

100% Polyester. Bemærk denne hårbøjle er tyndere i både bredden og selve tykkelsen af hårbøjlen. Hårbøjlen er i tynd plastik og ikke samme kvalitet som de hårbøjler til 149.95,- Dog er den stadig meget bøjelig så børn nærmest ikke kan knække dem! Læs mere længere nede

Læs mere


Leveringstid: 1-2 Hverdage med GLS

Fri fragt v/299,-

  Vi sender pakker om 

Del denne vare:


Læs mere om Cheap hårbøjle - Marie Cobber red  

Cheap hårbøjlen er den nye model som vi har indført, disse vil være lidt tyndere i bøjlen i forhold til den hårbøjle du er vant til at se hos LÉHOF. Ikke alle børn er lige gode til at få tingene hjem fra børnehaven - til disse "uheldige", om man vil, forældre kan vi nu introducerer CHEAP modellen :)  Halv pris men samme smukke og unikke udseende. Bøjlen er mere bøjelig i kvaliteten og lidt tyndere og i plastic i stedet for acetat. Dette gør ikke at bøjlen knækker nemmere - nej tvært i mod, men du vil ikke opleve helt samme tyngde i hårbøjlen og hold i håret da den simpelthen kommer til at mangle tyngden.

Det er meget vigtigt for os at understrege, at der er stor forkel på de 2 slags hårbøjler som vi har. Ud over at ligne hinanden umiddelbart, så hænger Pris og kvalitet selvfølgelig sammen. Men er man ligeglad med de ovenstående ting og mest bestiller for udseendet, ja så er dette den fuldt optimale bøjle.

Kan hårbøjlen både bruges til børn og voksne?

Ja naturligvis! De kan selvfølgelig sagtens bruges til voksne også. De passer ned til børn i ca 4 års alderen og op til voksen, så nu kan mor og datter sagtens låne af hinanden.

Vi har Danmarks bredeste udvalg af hårbøjler til børn og voksne. Og finder du ikke det du søger hos LÉHOF, så kan du finde flere på LÉ MOSH. 

 

Instagram