HEAVEN CLIP FRA lemosch le mosch I MANGE FORSKELLIGE FARVER

Heaven hårklemme - Navy Blur

Varenr. 1398395
GTIN 5714441003739
Få på lager
119,95 DKK
Spændet måler 8 cm.

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri Fragt v/ 299,-

  Vi sender pakker om 
Del denne vare:

Disse super fine spænder med marmorering fås i flere smukke farver.

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor dyd af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed i stemmen nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje valgt så de passer ind i tiden trend. Heaven hårklemme - Navy Blur er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade af små glimmer nuancer.

Brug Heaven hårklemme - Navy Blur til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Heaven hårklemme - Navy Blur så håret pjusker, og hurtigt har du den fienste sommer frisurer. 

Heaven hårklemme - Navy Blur er i mange smukke farver og modeller, så du kan finde lige præcis den spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til det sæt tøj du har på.

All rights served © LÉ MOSCH 2019

Kurven er tom