SPAR op til 80 % HER
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Huer & tilbehør

Dejlige beanie huer med kvast, i tyk rib.

Kvasten kan knappes af og på efter humør. 

Huer & tilbehør

Læs mere om LÉHOF-huerne

Her finder du huer til mænd og huer til kvinder. De skønne huer med kvast findes i flere forskellige farver og en enkelt stribet udgave. De er alle med aftagelig kvast i kunstpels, i hvid eller grå. LÉHOF-huerne er produceret i 96% bomuld og 4% elasthan, så de trækker sig sammen efter brug og sidder dejligt tæt om ørerne. Bliver du træt af kvasten tager du den bare af. Den kan nemt knappes på igen, alt efter hvad der passer til dit humør og dit look. Hvis du vil vaske huen skal du tage kvasten af først.  

Bemærk at alle huerne også findes til børn. Dem kan du finde og bestille hos LÉHOF

Vi har valgt at bruge kunstpels til vores kvaster, da de små dyr selv har brug for pelsen for at kunne holde varmen. Desuden findes der en masse kunstpels som er produceret så det fremstår smukt og meget naturtro, så det var vi valgt at bruge til vores kvaster.  

Huerne måler 53 cm. i omkreds, og de passer en hovedstørrelse på mellem 55 cm. og 57 cm. Skulle du have et mindre hovedmål, så kan du altid sende en mail til os, da flere af huerne også fåes i str. 50 cm.

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

Instagram