malin ring fra lemosch le moschstor ring fra le lemosch med natursten

Malin ring i Agat glitter

Varenr. 1827034
GTIN 5714441018207
230,00 DKK
Ring i natursten, belagt med 24K guld. VIGTIGT. Den ring du får vil være helt unik. Der er mange variationer samt størrelses forskelle på stenene, hvilket du også ser på billedet. Det vil ikke være muligt at udpege en ring ud fra billedet du ser - men du er velkommen til at skrive i noten om du ønsker en lys eller en mørk sten.

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri Fragt v/ 300,-

  Vi sender pakker om 
Del denne vare:
Tina

Tina anbefaler

malin ring fra lemosch le mosch

Malin ring i Agat glitter
DKK 230,00

Pris i alt:
DKK 530,00

Læg i kurv

Hvorfor er Malin ring i Agat glitter et must?

Disse yderst smukke ringe er lavet af Agat Geode natursten. De er hver og en unikke i sig selv i både deres faconner og farver. Du vil derfor også se forskel på den ring du får og den ring du ser herinde. Aldrig en af ringene er ens.

Ringen du får er med sikkerhed udvalgt af os, fordi den passer lige præcis til dig :) Passer godt til stjernetegnet: Jomfruen

Hvorfor ser stenen ud som den gør?

Når Bjergarten uden om agaten forandre sig, så lysnes agates yderlag. Hvis agatens indre ikke er fyldt helt ud, så dannes der krystaller som fx ametysk og cacit sten og som giver den glittrende fornemmelse i stenen. I gamle dage var betegnelsen en Druse, men denne betegnelse dækker i dag over krystalstykker af ametyst.

Størrelse på ringen

Selvom ringen ser justerbar ud, så kan man ikke trykke på metallet. Dette kan medføre at limen som stenen er sat på med kan gå op. Det er derfor vigtigt at du ikke trykker på selv ringen.

Hvilken finger passer ringen på?

Ringene måler ca 6 cm i omkreds og det er derfor meningen at du kan sætte dem på langefinger eller pegefingeren. Man kan naturligvis og sagtens sætte den på ringefingeren - det bestemmer du.

Ringene er unikke i sig selv. 

Hver enkel sten har en betydning for lige præcis dig.

Krystallernes mange egenskaber og kraft kan støtte og gavne os på forskellige måder i vores liv.

All rights served © LÉ MOSCH 2020

Kurven er tom