Malin ring i BRUN Druzy agat sten.

Varenr. 1789600
GTIN 5714441018030
Få på lager
230,00 DKK
Ring i natursten og belagt med 24K guld - læs mere længere nede. VIGTIGT: Den ring du modtager vil være helt unik i sine brune / grålige nuancer og er ren natursten og derfor ikke indfarvet. Der VIL være farveforskelle samt størrelses forskelle. Hvilket du også ser på billedet. Det vil ikke være muligt at udpege en ring ud fra billedet du ser - men altså kun kunne se farven på ringen.

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri Fragt v/ 300,-

  Vi sender pakker om 
Del denne vare:

Hvorfor er Malin ring i BRUN Druzy agat sten. et must?

Disse yderst smukke ringe er lavet af agat natursten.

- Agat Bånd Grå, giver overblik og fuld fokus! Stjernetegn som Grå agat er oplagt til er Tvillingen. Giver mod til den evige kærlighed og stimulerer dine spirituelle sanser.

De er hver og en unikke i sig selv i både deres faconner og farver. Du vil derfor også se forskel på den ring du får og den ring du ser herinde. Aldrig en af ringene er ens.

Ringen du får er med sikkerhed udvalgt af os, fordi den passer lige præcis til dig :)

Størrelse på ringen

Selvom ringen ser justerbar ud, så kan man ikke trykke på metallet. Dette kan medføre at limen som stenen er sat på med kan gå op. Det er derfor vigtigt at du ikke trykker på selv ringen.

Hvilken finger passer ringen på?

Ringene måler ca 6 cm i omkreds og det er derfor meningen at du kan sætte dem på langefinger eller pegefingeren. Man kan naturligvis og sagtens sætte den på ringefingeren - det bestemmer du.

Ringene er unikke i sig selv. 

Hver enkel sten har en betydning for lige præcis dig.

Krystallernes mange egenskaber og kraft kan støtte og gavne os på forskellige måder i vores liv.

All rights served © LÉ MOSCH 2020

Kurven er tom