Ternede hårbøjler

Her finder du alle vores ternede hårbøjler.

Se videoen i bunden, hvis du synes at din hårbøjle strammer.

Læs mere om de stribede hårbøjler

Vi elsker hårbøjler med tern. Tern er velkendte, helt klassiske og noget vi alle har iført os på et tidspunkt. De fleste af de stribede og ternede hårbøjler hos LÉ MOSCH har da også et super klassisk look, men ved nogle af hårbøjlerne har vi forsøgt at genopfinde striberne. Vi har leget lidt med farvekombinationerne og bredden på striberne og ternene. 

Alle hårbøjler er produceret i plastik med stof omkring, og synes du at de strammer bag ørerne, så kan de sagtens strækkes så de bliver udvidet. Du strækker bare hårbøjlen vandret så den giver sig i plastikken, og så vil den ikke stramme unødvendigt mere. 

Hvordan kan de bruges?

De stribede hårbøjler og ternede hårbøjler kan bruges til både hverdag og fest. Det klassiske stribede look gør hårbøjlerne super anvendelige. Brug hårbøjlerne med opsat eller løst hår. Du får helt forskellige looks som du kan afstemme efter lejligheden. Skal du f.eks. til bryllup gør hårbøjlen dit i forvejen festlige outfit endnu mere festligt, og skal du på arbejde eller i skole bliver der lidt mere stil over dine jeans. 

Du skal ikke være bange for at mixe striberne og ternene med andre typer af mønstre. Hele paletten af farver og mønstre er topaktuelle og det er kun fantasien der sætter grænser. Der er fri leg, så prøv dig frem. Du kan skabe dit helt eget personlige udtryk. Er du ikke så vild med at mixe for meget, og er du mere til den sikre stil, så lad en stribet hårbøjle give dit enkle outfit lidt kant. Der skal ikke så meget til. Din "little black dress" får nyt liv med en hårbøjle og dit hverdagslook bliver piftet op på en enkel og feminin måde. 

Husk også din hårbøjle når du skal på ferie. Den er din ven hvis du f.eks. gerne vil hurtigt ud af døren og på stranden med stil. Den fylder ikke meget i din kuffert, men har stor effekt på din rejsegarderobe. Hvem vil ikke gerne have muligheden for lidt ekstra variation i sit outfit, på trods af sparsom plads i kufferten. Din dårlige hårdag på ferien er reddet og den hjælpder dig også så du ikke får hår ned foran øjnene når du shopper. Se hele vores udvalg af hårbøjler her.     

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

Udvidelse af hårbøjlen sker på eget ansvar!

All rights served © LÉ MOSCH 2020

Kurven er tom