SUNNY HAIRCLIP FRA lemosch le mosch I MANGE FORSKELLIGE FARVER

Sunny Hårklemme - Red Marmor

Varenr. 1398403
GTIN 5714441003944
99,95 DKK
Hårklemmen måler 6 cm.

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri fragt over 149,-
Del denne vare:

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor ære af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje udvalgt så de passer ind i tiden trend. Sunny Hårklemme - Red Marmor er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade med små glimmer nuancer.

Brug Sunny Hårklemme - Red Marmor til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til et fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Sunny Hårklemme - Red Marmor så håret pjusker, og hurtigt har du den aller fineste sommer frisurer. 

Sunny Hårklemme - Red Marmor er i mange smukke modeller og farver, så du kan finde lige præcis det spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til de outfits du har hjemme i skabet.

COPYRIGHT LÉ MOSCH denmark 2019

Kurven er tom