Velour hårbøjler

Disse hårbøjler er alle produceret i fint velour.

Se videoen i bunden af siden, hvis du synes at hårbøjlen strammer.

Hvorfor skal jeg vælge en velour hårbøjle?

Det skal du fordi velour er en af sæsonens største trends. Om man vil det eller ej, så er velour kommet for at blive. De sidste 2 sæsoner har vi set virkelig meget velour på catwalken og det er som om at vi nu er begyndt at tage velour til os. Du finder velour anvendt til både tøj og accessories, og især til hårelastikker og hår accessories generelt. Brug velour hårbøjlerne i de smukke klare farver så de matcher dit outfit, eller vælg de mere afdæmpede og douchede farver hvis du endnu ikke er klar til at springe ud i de vilde velour farver som grøn og klar rød. 

Hos LÉ MOSCH gør vi meget ud af at kunne levere de sidste nye farver, så du er sikker på at være med på tidens trends og altid har en masse at vælge imellem. Vi har hårbøjler med den velkendte glatte velour, og derudover har vi også anvendt en rillet velour i nogen af vores modeller, som har en super fin struktur og dybde. 

Alle vores hårbøjler er produceret i plastik med stof omkring, og synes du at de strammer bag ørerne, så kan de sagtens strækkes så de bliver udvidet og ikke strammer unødvendigt. 

Hvordan kan de bruges?

Brug hårbøjlerne til festlige lejligheder med opsat hår, for at få det helt perfekte look til bryllupsfesten, studenterfesten, galla eller andre festlige lejligheder. Der er mange smukke farver at vælge imellem, så du kan nemt finde en hårbøjle der passer til dig og dit outfit. Hvis du har løst hår eller delvist opsat hår får du et helt andet, og lidt mere afslappet udtryk som stadig er festligt og feminint. 

Hårbøjler er også helt fantastiske til et hverdagslook med en chunky strik, et par mom jeans og sneakers eller sandaler. De er perfekte når du ikke lige gider at sætte håret inden du skal i skole eller på arbejde og de redder dig fra en dårlig hårdag. 

Husk også at hårbøjler er super nyttige når du er på ferie eller på festival. Fedtet festival-hår, der bare sidder i en knold og ser lidt trist ud, bliver let piftet op med en smuk hårbøjle, og du er hurtigt klar til endnu en dag på festivalpladsen. På ferien er en hårbøjle et skønt supplement til rejsegarderoben, som ofte kan være lidt begrænset på grund af pladsmangel i kufferten. Hårbøjlen opgraderer hurtigt dit beach-look eller din enkle sommerkjole. Vi har også et skønt udvalg af hårbånd, som er gode at have ved hånden på festivalen og ferien! 

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

Udvidelse af hårbøjlen sker på eget ansvar!

COPYRIGHT LÉ MOSCH denmark 2019

Kurven er tom