SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

ADHD SØSTRE x LÉ MOSCH

Har du lyst til at støtte ADHD SØSTRE i deres podcast?

 

Alt overskud på smykkerne går ubeskåret til at lave podcasten så der skabes mere fokus på ADHD og det at leve med lidelsen. 

ADHD SØSTRE x LÉ MOSCH

Se andre styles:

Vilje ringene er en hyldest & en hjælp

Smykkerne er lavet som en hyldest og en hjælp til alle jer som går rundt og dimser og nulrer ved alt. Du behøver ikke nødvendigvis have ADHD. Det kan også være du har angst, depression, stress eller en anden lidelse som gør at du dimser en helt masse. Når man fx sidder i møde og har svært ved at sidde i ro, så er vilje ringene helt perfekte til at sidde og pille ved. Vilje ringene har små kugler kan rulle med og flyttes på. Brug Vilje ringene hver for sig eller ta flere ringe på ad gangen. 

Alt overskud på smykkerne går til ADHD Søstre podcasten

Alt overskud på shoppingbags og ringe fra ADHD søstre kategorigen går ubeskåret til selve podcasten ADHD søstre og til at både drive den, men også de mange timer som Tina Hofmann og Louise Mejborn bruger på at opretholde det som det kræver at have en podcast kørende.

Bryder tabu

Podcasten er en vigtig del i den nye viden som skal udbredes omkring det at leve med diagnosen samt det at være pårørende til et menneske med ADHD. Og så kan vi ikke komme uden om, at der er 80-85% arvelighed, så derfor er det utrolig vigtig der kommer fokus på det, så man kan få hjælp hurtigst muligt. Jo før man sætter ind med hjælp, des nemmere liv får den pågældende. Men hvad skal man ligge mærke til og hvordan føles det at leve med? Det er nogle af de emner som Tina Hofmann & Louise Mejborn tager op i ADHD søstre.

Om podcasten ADHD Søstre

Lidt om podcasten: Hvad gør man når man har ADHD og man VIRKELIG trænger til at stå af familie og hverdags-lyntoget? Man tager i sommerhus med sin søster, der tilfældigvis også har ADD og optager en podcast! Hvorfor ikke optage alle vores virkelig kloge samtaler, så du kan lytte med? Podcasten vil både være sjov, bundærlig, en smule pinlig (for ja, vi siger tingene lige ud) du får hele paletten fra 2 AD(H)D hjerner og vores hverdag i øst og vest. Én ting kan vi love dig, og det er at den er befriende ustruktureret og smækfyldt med afbrydelser. For sådan er det at det at leve med ADHD 😅. Heldigvis er den ikke kun lavet til dig som HAR fået konstateret ADHD. Den er også lavet til dig som mistænker at have ADHD, dig der er pårørende, veninder, kollegaer og måske endda de fagpersoner eller det sundhedspersonale som måtte være rundt om os. Der er ganske enkelt for lidt viden omkring ADHD, så nu er det på tide vi bryder tabuer og siger det helt ærligt. Når du er færdig med at lytte, så stik ind forbi vores instagram profiler @adhdsostre, @louimakesense & @minpopcornhjerne.

Instagram