SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Hatte

Damehatte er et must-have, når det kommer til accessories! Her hos Lé Mosch finder du et bredt udvalg af trendy hatte til modebevidste kvinder, som ønsker at fuldende deres look. Fra klassiske bøllehatte til moderne beanies – vores udvalg vil imponere dig. Kig forbi vores webshop og find din nye yndlingshat i dag!

Husk, at en hat ikke kun er et stilfuldt accessory, men også en praktisk løsning til at beskytte dig mod solens stråler. Så hvorfor ikke investere i en hat, der både ser godt ud og beskytter dig? Køb din nye damehat her og vær godt klædt på til en dejlig sommer.

Hatte

LÉ MOSCH tilbyder et stort udvalg af hatte

Hos LÉ MOSCH kan du få et bredt udvalg af hatte. Vi har alt fra bøllehatte til Nancy hatte. 

Indisk silke bøllehatte

Vores store udvalg af bøllehatte kommer i mange farver og materialer, og der er en bøllehat til enhver situation, du lige står og mangler en til. Du kan få vores populære indisk silke bøllehatte, som er en dejlig sommerlig hat der er syet i silke overskudsmaterialer. Det betyder at der er meget få styk af hver eller kun én af hver, som gør din næste bøllehat helt unik! Den kommer i mange farver og mønstre, og kan både bruges til strandturen, hverdagen eller din næste festival!

Nancy hatten 

LÉ MOSCH udbyder også Nancy hatten, som både giver skygge for solstrålerne, men som også kan være med til at give dit outfit et super cool look. Nancy hatten fås i mange farver, og den er justerbar, så du kan tilpasse den til netop dit hoved.

NORA beanie huen

Hos LÉ MOSCH kan du også købe NORA beanie huen, som har et enkelt design. Det enkle udtryk gør, at huen kan genanvendes fra sæson til sæson, og den fås i basic neutrale, tidløse farver. Huen bestilles i størrelser, og det er vigtigt at huen er tætsiddende på hovedet, så du sikrer at huen ikke falder af.

Instagram