SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Bukser

Smarte, komfortable og tætsiddende short leggings / biker shorts er perfekte til sommeren, eller som underdel til den korte kjole.

Bukser

Biker shorts / short leggings hos LÉ MOSCH

Igennem de seneste år er de tætsiddende og elastiske bukser blevet et hit hos piger og kvinder i alle aldre. Dette har ført til, at de førende modetøjsbrands producerer leggings bukser i forskellige modeller. De lange tights er de velkendte og mest udbredte.

De korte modeller er dem vi kalder ”short leggings” eller "Biker shorts" og de egner sig perfekt til sommerens lune dage og aftener, da de slutter lige over knæet. Det kan være varmt for benene at have de lange bukser på. Vil du nyde friheden og komforten til sommer med bløde bukser, skal du vælge short leggings. De har en nærmest perfekt pasform med en behagelig elastikkant som ikke skarver eller deformerer taljen.

Korte leggings er både mode og praktik

Cykler du til og fra studie eller job, er det både behageligt og praktisk at bære biker shorts med god bevægelighed. På cyklen vil din nederdel eller kjole nemt kunne blæse op, og det kan tage opmærksomheden væk fra trafikken, når dit tøj generer dig. De viser dine ben, og skjuler resten - noget, som de fleste kvinder er rigtig glade for.

Med et par short leggings skal du ikke bekymre dig om vindpust, der kan skabe synlighed om dit undertøj, og du kan cykle, gå og træne frit udenfor uden at fryse huden. De er desuden perfekte til træning, hvor man som dame kan være bekymret for at vise områder af kroppen som man ikke ønsker.

Du kan finde vores short leggings i de samme, moderigtige designs som de lange tights. På den måde kan du fortsætte med at have dine favorittoppe-, bluser- og t-shirts på og din garderobe vil fortsat være smart og stilfuld.

Biker shorts i forskellige farver og mønstre

Hos LÉ MOSCH er vi altid på forkant af de nyeste trends. Shortsene til næste sommer bestilles hjem i god tid efter grundige undersøgelser er mode og bevægelser i markedet. Bæredygtighed og at varerne er fremstillet af gode materialer er vigtige detaljer for os når vi indkøber short leggings og øvrige accessories til vores skønne kunder.

Typisk kan du finde vores biker shorts i forskellige farver og spændende mønstre som du ikke finder andre steder. Den klassiske 'vælg størrelse'-problematik er også forsvundet, for hos LÉ MOSCH finder du typisk kun vores korte leggings i én størrelse, som spænder fra small til large.

Gratis fragt allerede fra 299

Det er nemt og billigt at købe biker shorts hos LÈ MOSCH. Vi sender ordrer fra dag-til-dag til hele Danmark og det er endda gratis hvis du bestiller for over 299,-.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev hvis du ikke vil gå glip af nyheder, udsalg og tilbud på korte leggings!

Instagram