SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Hårspænder

Smukke og feminine hårspænder og bobby pins.

Se en video længere nede på siden, med inspiration til hvordan du kan bruge hårspænderne.

Følg os på nyhedsmails og Instagram og få eksklusive tilbud hver uge.

Hårspænder

Læs mere om vores hårspænder til voksne

Hårspænder og hårklemmer i alle former og farver, er en kæmpe trend. De er fantastiske til at holde håret væk fra ansigtet, men de er også super skønne når du skal fuldende et outfit. Håraccessories generelt, får dig til at se super trendy ud og du bestemmer selv om håret skal være stilrent og klassisk, eller lidt mere tilfældigt og virkelig cool. Hos LÉ MOSCH kan du købe hårspænder i mange farver og modeller, så vi har med garanti et hårspænde der passer til dig og dit hår. Husk at vi ofte får nye modeller på lager, og at vi også har et stor udvalg af hårelastikker og andre typer af håraccessories.  

Har du nogle ønsker omkring farver og modeller, så er du altid velkommen til at sende os en mail. Måske kan vi udvide vores sortiment med netop det du står og mangler. 

Store hårspænder til alle hårtyper

Vores smukke hårspænder og hårklemmer passer til både kraftigt hår og tyndere hår, så de forskellige varianter kan bruges til enhver hårpragt. Kvaliteten på hårspænderne gør, at de kan holde til at sidde i et kraftigt hår uden at falde ud, men netop holder dit hår på plads.  

Mulighederne er mange, når det kommer til nemme håropsætninger med de mange hårspænder. De kan bruges i en knold, anvendes til en halvmåneopsætning, bruges i siden til at holde håret væk fra dit ansigt, og de kan sættes i nakken. Det handler bare om at prøve sig frem, og mangler du inspiration, så besøg vores profil på instagram hvor du både kan se inspirationsbilleder og videoer. Du finder os på @lemosh_denmark.

Design-inspiration

Inspirationen til vores designs finder vi i gamle vintage-figurer og andre typer af antikke former. Vi lader os også inspirere af klassiske men kreative former. Inspirationen fra vintage-universet gør det muligt for os at lave alle mulige skydespænder, - store, små, med glimmer, med sten, med sølv, uendelige farvekombinationer og former -  så vores inspiration og idéer har ingen grænser. Formerne laves ofte med afsæt i blade, blomster, skyer, og andre klassiske og velkendte former som vi frit fortolker. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ideer til designs der kan passe ind i vores univers.

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere hente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

 

Fine hårspænder i en kvalitet som ikke ødelægger håret

Vi ser desværre alt for ofte at piger med langt hår får ødelagt eller i hvert fald beskadiget deres hårpragt af dårlige hårspænder og andet hårpynt i dårlig kvalitet. Hos LÉ MOSCH er kvalitet en æressag, og uanset om du skal finde fine hårspænder til tyndt hår eller store hårspænder til den kraftige hårpragt, så finder du altid et design - en model - som kan bruges hertil. Har du nok hår, har vi et hårspænde som du kan bruge.

Hårspændet skal kunne holde al slags hår i alt slags vejr. Det skal kunne holde håret væk fra ansigtet hvis du har brug for et clean look, og passe til dit outfit, din frisure og dit look.

Moderne accessories som passer til dit tøj

Kun fantasien sætter grænser når du skal sætte din stil. Frisuren er et vigtigt element, og en god håropsætning kan redde dagen. Derfor tilbyder vi også fx. hårbøjler og scrunchies, som du kan kombinere med vores smukke hårspænder og bygge former og looks hvor kun fantasien sætter grænser.

Instagram