Nyheder

Find alle de fine nyheder fra LÉ MOSH denmark lige her

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Her finder du alle de fine og spændende nyheder vi hele tiden får hjem! Vi får meget ofte nye produkter hjem, og vi arbejder altid på højtryk for at få det hele online så hurtigt som muligt. Hårbøjler, hårspænder, elastikker, armbånd, øreringe, halskæder, hårbånd, hårklemmer, huer og så videre. 

Express varer

Hos LÉ MOSH gør vi meget ud af at være unikke og vi er leder gerne længe efter det helt perfekte produkt. Vi har ingen faste kollektioner, da moden hele tiden skifter. Det inspirerer os enormt meget, og vi rykker hurtigt på idéer! Derfor vil det altid være expressvarer du finder her hos os.

Hvorfor LÉ MOSH

LÉ MOSH er designet til kvinder som gerne vil have kvalitet og designs som følger med tiden. Derfor stræber vi efter at tilpasse vores accessories så de passer til moden som jo skifter ret konstant. LÉ MOSH accessories er smykker og mange forskellige typer af hårpynt som du ikke kan undvære. Vi har også udvidet sortimentet med lækre kimonoer i forskellige længder, og arbejder hele tiden med nye idéer og produkter.  

Levering

Vi tilbyder altid levering til døren men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Vi tilbyder at sende fragtfrit ved køb for over 149 kr. Du kan læse meget mere under vores handelsbetingelser HER

 

COPYRIGHT LÉ MOSCH denmark 2019

Kurven er tom