Leverings, Retur & Handelsbetingelser

Her kan du se alle leverings, retur & handelsbetingelser for LÉ MOSCH

 

LAGER & SHOWROOM

BROLÆGGERVEJ 4

6800 VARDE

 

Bemærk fri fragt på køb over 149 kr. gælder kun til pakkeshop.

 

BYTNING

Vi bytter ikke nedsatte varer, hvilket vi også informerer om inde under udsalgs kategorien.

Hvis du har købt en gave, så kan den byttes i 14 dage fra du har modtaget pakken. Vi pakker desværre ikke gaver ind da vi sender i plastic poser. Disse ville bare blive grimme og krøllede under fragten. Vi håber selv i kan stå for at lave en smuk gave og i stedet nyde at vi har fri fragt fra 149 kr ;)

Se retur adresse længere nede

Betaling

Det er muligt at betale med følgende kort på LEMOSCH.DK:

- Dakort

- VISA / VISA DK

- Mastercard

- MobilePay

- Maestro

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Levering

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-3 dages leveringstid, hvis man anvender GLS. 

Jeg sender primært med GLS, her kan du vælge om du ønsker pakken sendt til Pakkeshop, til døren, til erhverv eller at afhente dem på firmaadressen i Varde (Brolæggervej 4 - dette aftales når varen er klar til afhentning). 

Bemærk fri fragt når du køber for over 149 kr. Gælder kun til pakkeshop og kun for ordre til Danmark.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos LÉ MOSCH.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til hejhej@lemosh.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                         

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Har du bestilt en vare med rabatkode gennem nyhedsbrev, så frafalder rabatten hvis du sender en vare retur på den pågældende ordre. Dvs. beløbet fra gavekoden bliver fratrukket først.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du SKAL printe en returseddel som du vedlægger, og hvor du udfylder alle informationer. Ellers kan jeg ikke se hvorfra pakken kommer. HUSK ordre nr!!! (bemærk du behøver ikke notere kode nr)

Hent en returseddel her

Du kan vælge at købe en returlabel direkte hos os, så du er sikker på at der er forsikring samt track and trace på varen. 

https://lemosh.dk/returlabel

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug, og så skal mærket stadig være på produktet.

Har du bestilt en vare med rabatkode gennem nyhedsbrev, så frafalder rabatten hvis du sender en vare retur på den pågældende ordre. Dvs. beløbet fra gavekoden bliver fratrukket først.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Omkostninger i forbindelse med fragten afholder du selv. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Dette kan tage op til 7-10 dage fra beløbet bliver sendt tilbage, alt afhængig af hvilken bank du har.

Har du bestilt en vare med rabatkode gennem nyhedsbrev, så frafalder rabatten hvis du sender en vare retur på den pågældende ordre. Dvs. beløbet fra gavekoden bliver fratrukket først.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

LÉ MOSCH

BROLÆGGERVEJ 4

6800 VARDE

"RETUR"

 

HUSK AT VEDLÆGGE EN SEDDEL MED DIT ORDRENUMMER, SÅ JEG ER SIKKER PÅ AT TILBAGEBETALE PÅ DEN RIGTIGE ORDRE.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller som er sendt til pakkeshop.

Pengene vil være på din konto i løbet af 10-14 dage alt efter hvor hurtig din bank er.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos LEMOSH.DK som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

OBS! Der er ikke reklamationsret på similisten som falder af vores glitter spænder/klemmer.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

LÉ MOSCH

BROLÆGGERVEJ 4

6800 VARDE

"REKLAMATION"

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling (pakkeshop) eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Udsolgte varer

  • Hvis du har haft kig på en vare, der desværre i mellemtiden er blevet udsolgt, eller du generelt er interesseret i at høre om vi har, eller får, en given vare på lager igen, er du altid velkommen til at kontakte os på hejhej@lemosh.dk
  • Ved køb hos LEMOSCH.DK accepteres og godkendes din ordre først når betalingen er modtaget og varen ekspederet fra vores fysiske lager - først når varen sendes afsted fra vores lager trækker vi pengene fra din konto.
  • Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Vi tager som udgangspunkt altid kontakt til dig i tilfælde af ovenstående.

 

Forbehold for varegengivelse 

Da de aktuelle farver, du ser i webshoppen, afhænger af din computerskærm, kan vi ikke garantere, at din skærm viser den akkurate farve, som varen har ved levering. Vi bestræber os dog på tydeligt og klart at gengive farve, snit og materiale under hvert item.

 

Personlige oplysninger/sikkerhed

For at du som kunde kan indgå en aftale med LÉ MOSCH har jeg brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Indsamlingen af ovenstående oplysninger er nødvendige for, at jeg kan levere bestillingen til dig.

Personoplysningerne registreres hos LÉ MOSCH  og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Jeg opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, dog er login-oplysninger krypteret.

Jeg transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til LEMOSCH.DK videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret kunde hos LEMOSH.DK har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til LEMOSCH.DK via rmail til sale@lemosh.dk

 

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer jeg din e-mailadresse. 

E-mail-adressen videregives ikke til andre.

LÉ MOSCH følger samtlige retningsliner og love der er påkrævet af Forbrugerstyrelsen. 

 

Tak fordi du handlede hos os :)

 

CVR adresse

38287869

LÉHOF Aps 

Troldhøjbakken 16

6800 varde

COPYRIGHT LÉ MOSCH denmark 2019

Kurven er tom