SPAR op til 80% HER
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

14 dages returret hos LEMOSCH.COM

14 dages returret hos LEMOSCH.COM

Ønsker du at returnere det du har købt?

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger  altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos LÉ MOSCH som gælder fra den dag du modtager dine varer.

Alle varer skal sendes direkte retur til webshoppen eller afleveres i vores postkasse:

Le Mosch

Glarmestervej 7

6800 Varde

   

Du kan IKKE fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen, eller ved at undlade at hente den i pakkeshoppen.

Har du bestilt varer og benyttet rabatkoden fra f.eks. nyhedsbrevet, så frafalder rabatten hvis du sender en vare retur på den pågældende ordre. Dvs. beløbet fra gavekoden bliver fratrukket først.

HUSK at vedlægge ordrenummer og kontaktoplysninger, når du returnerer varer, samt at pakke varen forsvarligt. 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Guide til ombytning og returnering:

Vi ombytter desværre ikke. Derfor hvis du ønsker en anden farve eller varer, så bedes du lægge en ny ordre på webshoppen og derefter sende den uønskede vare retur til os. På denne måde får du hurtigst muligt den vare du ønsker og vi refundere pengene til dig i løbet af 3-5 hverdage efter modtagelsen af din returforsendelse.

Vi bytter julegaver til og med 10 januar - husk at noterer i kommentaren at du ønsker et byttemærke på varen, hvis det er julegave.

Vi pakker desværre ikke ind. Men vi kan anbefale at i bruger fx vores channi eller nitin tørklæder som gave indpakning. Da dette er langt bedre for miljøet.

Sådan returnerer du dine produkter:

  1. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har modtaget din ordre. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
  2. Du SKAL vedlægge en seddel med dit ordrenummer og kontaktoplysninger i pakken, så vi ved hvilken ordre varen tilhører.
  3. Du kan bestille en returlabel på vores web (https://lemosch.com/returlabel) herved er du sikker på at der er forsikring samt track and trace på varen - det koster 60 kr. Ellers anbefaler vi at varen returneres som pakkepost via PostNord, da dette giver mulighed for sporing af pakken.  
  4. Pakkelabel bliver sendt den efterfølgende hverdag og det kræver derfor at du har adgang til en printer.
  5. Aflever pakken hos nærmeste GLS shop.

https://lemosch.com/returlabel

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du selv at stå for returneringen anbefaler vi at varen returneres som pakkepost via PostNord, da dette giver mulighed for sporing af pakken. Vælger du at sende retur med DAO er det på eget ansvar, da de leverer om natten, hvor vi ikke har mulighed for at tage imod.

Pakken skal sendes direkte eller leveres til:

Le Mosch

Glarmestervej 7

6800 Varde

Det er dit ansvar at pakken bliver sendt til os i forsvarlig emballage, så varen ikke får skader under returtransporten.

BEMÆRK: Vælger du at sende retur med DAO er det på eget ansvar, da de leverer om natten, hvor vi ikke har mulighed for at tage imod. Desuden modtager vi ikke pakker på efterkrav eller som er sendt til pakkeshop!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Behandlingstid af returordre

Vi returnerer pengene indenfor 3-5 hverdage fra vi modtager returpakke. Derefter kan der gå 1 uge før pengene er på din bankkonto alt efter hvilken bank du bruger. Ved højtider og fx Black Friday kan der være længere behandlingstid samt i december måned.

Har du spørgsmål, kan du tage kontakt til info@lemosch.com eller give os et ring på 42451884

 

Instagram