SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Blomster accessories

Blomster accessories er en fantastisk måde at tilføje et ekstra feminint touch til et look. Hos Le Mosch består vores udvalg af blomster accessories af hår accessories som rose hårklemmer, blomster hårbøjler, halsblomster og meget mere. Vores blomster accessories kan være med til at fremhæve en personlig stil. Vores smukke accessories er lavet med opmærksomhed på detaljer, og de kan bruges både i håret og på tøjet.

Blomster accessories

Se andre styles:

Blomster accessories: Årets voksende modetrend 

Blomster brocher er årets modetrend 2023. Blomsterbrocher kan både bruges som hår accessories, men er også virkelig smukke at sætte på tøjet, i buksekanten, i snørebåndene eller på tasken. Brocher på tøjet er en trend, som vi ikke kan slippe uden om i 2024. Hos LÉ MOSCH kan du få blomster brocherne i flere forskellige farver: Rød, lavendel, champagne, sort, hvid og pink.

Hår accessories med blomster

Hår accessories med blomster er en fortryllende måde at tilføje et feminint og blomstrende touch til enhver frisure. Med blomsterspænder, klemmer, og hårbånd kan du skabe en række forskellige hårstylinger - uanset om det er til hverdag eller til særlige lejligheder. Et enkelt blomstret hårspænde kan løfte en simpel hestehale, mens et blomster hårbånd kan pifte en mere flad frisure op. Med blomster hår accessories får du derfor et væld af forskellige muligheder for at løfte din frisure, og give den et mere feminint og sofistikeret look. 

Blomster accessories i satin

Hos Le Mosch kommer mange af vores blomster accessories i det populære satin-materiale. Satin materialet er særligt eftertragtet på grund af dens glatte og skinnende overflade, der giver et sofistikeret og glamourøst udseende. Den skinnende overflade reflekterer lyset på en smuk måde, hvilket får farverne til at fremstå levende og intensivere stoffets udseende. Samtidig er satin utroligt blødt og behagelig at have på, så når du bærer vores roser, føles teksturen behagelig mod huden. Mange af vores satin blomster har påsatte sikkerhedsnåle og spænde bagpå, så den både kan bæres på tøj, tasker eller lign.

Instagram