MEGA BAZAR 4 stk for 150 kr
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Solbriller

Her finder du vores udvalg af dame solbriller. Alle modeller har UV400, hvilket betyder at du er dækket godt ind mod alle slags UV-stråling.

Solbriller

Moderne solbriller til kvinder

Solbriller er uundværlige både sommer og vinter. Det er ikke kun i sommerhalvåret, at du har brug for at beskytte dine øjne mod solens skadelige stråler. Selvom vinteren er kold, kan solen stå skarpt, og du har brug for at kunne opholde dig udenfor uden at blive blændet.

Hos Lemosch.com finder du markedets mest moderigtige solbriller til damer og kvinder i alle aldre.

Fordelene ved at købe billige solbriller online

Du behøver ikke købe de dyreste modeller på markedet, når du vil beskytte dine øjne maksimalt, og når du vil have de nyeste briller. Hos Lemosch finder du runde solbriller i forskellige designs. Der er en model til enhver kvinde uanset stil og personlighed.

Du får blandt andet følgende fordele, når du køber briller med UV-beskyttelse til skarpe priser hos Lemosch:

 • Du får briller i bedste kvalitet og med fineste UV-mærkning
 • Du får de nyeste brillemodeller på markedet at vælge imellem
 • Der kan købes flere par briller
 • Du kan fuldende hvert et look du er til

Udover at du får de bedste briller med den fineste UV-mærkning på glassene, kan du også nyde godt af de konkurrencedygtige priser. Brillerne i udvalget sælges til attraktive priser, så du kan købe flere par. Dette er en fordel for mange kvinder, der ønsker at have fleksibilitet med hensyn til outfit.

Mange kvinder veksler mellem forskellige stilarter. På jobbet kan det være business looket, der skal gennemføres, mens der ønskes en mere casual stil i fritiden.

Dine briller skal afspejle dig og din personlighed. Derfor har det betydning, at du kan se billeder af de mange elegante, smarte og feminine briller, så du kan sammenligne dine valgmuligheder.

Vælg de bedste dame solbriller med kraftig UV-beskyttelse

Når du vil have de bedste briller til solbeskyttelse, skal du vælge modellerne med UV400 mærkning på glassene.

Samtlige briller i det smagfulde udvalg har denne kvalitetsmærkning, som er den bedste, du kan få på briller. Det er ikke farven på glassene, der er afgørende for, hvor gode dine briller er til at skåne øjnene mod ultraviolette stråler. Det er mærkningen af glasset, der har betydning for evnen til at kunne lukke helt af for UV-strålerne fra solen. Det betyder, at du sagtens kan vælge briller med lyse glas og slappe helt af vel vidende, at dine øjne ikke skades af ultraviolette stråler.

Gå på opdagelse i det store produktudvalg

For at kunne udpege de helt perfekte, store solbriller har du brug for at se de mange nye modeller på markedet. Hos Lemosch finder du det bedste overblik over de briller og de stel, der hitter på den internationale modescene.

Igennem de seneste år har brillemodellerne med de store stel og markante glas slået sig fast som favoritter. Kvinder i alle aldre kan bære de markante og dominerende briller, når der vælges en farve på stel og glas, som passer til personligheden.

Det særlige ved brilleudvalget hos Lemosch er, at du kan se mange forskellige produktbilleder til hvert stel. Dette gør det nemmere for dig at få et godt indtryk af hver brilles egenskaber, design og udseende. Når du kan se en bestemt brillemodel fra flere vinkler og i forskellige lyssætninger, opnår du det bedste indtryk af, om den pågældende model er den rette for dig.

Køb solbriller der matcher dit image

Hvilke briller med UV-beskyttelse der er de bedste, vil altid afhænge af individuelle forhold. Der er flere detaljer og specifikationer, du skal være opmærksom på, når de rette briller skal købes.

Du kan bruge følgende overvejelser, når du vil købe fede solbriller til dig selv eller som den perfekte gave til en veninde, mor eller søster:

 • Hvilken farve på glas er det rette valg – lyst, mørkt eller rødligt?
 • Hvilken længde på brillearme er bedst?
 • Hvor store skal brillerne være?
 • Hvilken udformning på glassene passer bedst – ovalt, rundt eller med kanter?

Vil du have briller, der skal kunne bruges både på jobbet, i bilen, i fritiden og i byen, er sorte solbriller et sikkert valg. Det sorte look matcher ethvert outfit, uanset om det er klassisk, eller om du har flere farver på tøjet.

Er du til et markant og iøjnefaldende look på dine briller, kan det være det rette valg med røde solbriller. Når du vælger briller med rødligt skær på glassene, er det muligt for andre mennesker at se dine øjne. Dette kan være en fordel, når vil bruge billerne i sociale sammenhænge.

Feminine, klassiske eller seje solbriller?

Mange kvinde eksperimenterer med deres stil og image enten flere gange om året eller med års mellemrum. Den store fordel hos Lemosch er, at der kan vælges de bedste solbriller til ethvert look. Nogle kvinder er til det rå look, mens andre kvinder foretrækker et romantisk eller stilrent udtryk.

Hos Lemosch kan du hver sæson købe de briller, som passer til din aktuelle stil. De attraktive priser tillader dig at kunne fuldende dit look uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Mens de runde solbriller skaber et klassisk eller et retro inspireret udtryk, giver de firkantede designs et mere råt look.

Køb modebriller med UV-beskyttelse i mange farver

Der er rig mulighed for at skabe dig et personligt look med de mange farver på stel, som du kan vælge imellem.

Du kan blandt andet købe briller i følgende nuancer:

 • Sort
 • Guld
 • Grøn
 • Pink
 • Rød
 • Kobber
 • Lilla

Om du er til et ensfarvet look på stellet, eller om du vil have et mønstret udtryk, er helt op til dig. Vil du fuldende den kreative stil, kan du vælge stel med charmerende mønstre i dyreprint. Dette kan være den elegante kontrast til et stilrent outfit.

Holder du af at bære farverigt tøj med masser af liv og elegante mønstre, kan det derimod være en stilmæssig fordel at vælge et ensfarvet look på dine modebriller.

Med disse mange designs hos Lemosch er det dine ønsker for image, der afgør, hvilke modebriller der er de bedste.

Instagram