SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Overtøj

Eksklusive styles hos Lé Mosch

Her finder du alle styles lige fra den korte til den lange trenchcoat, denim jakker, veste og kimono styles. Vores styles er i et begrænset antal, så bestil din yndlings overdel inden det er for sent. Udover overtøj tilbyder vi kjoler, accessories, smykker og tasker. Se vores designs online eller mød os i vores showroom i Varde. 

Overtøj

Styles:

Veste

Eksklusive styles i et tidløst design

Vores ovenstående styles findes kun i et lille antal. Vi har lavet en lille kollektion af drop items, som løbende bliver offentliggjort online. Det betyder, at det er først til mølle med vores designs. Du har også mulighed for at finde vores eksklusive styles i vores showroom på Glarmestervej 7, 6800 Varde, Danmark

Vores showroom i Varde 

Hos Lé Mosch har du mulighed for både at købe vores styles online, men du har også muligheden for at prøve vores styles i vores showroom, som er placeret i Varde. Her har vi et bredt udvalg af hele vores sortiment. Derfor har du mulighed for at prøve store dele af vores designs heriblandt kimonoer, cardigans, smykker og kjoler. Ønsker du at vide præcis, hvad vi kan tilbyde i vores showroom, kan vi kontaktes på telefonnummer 42451884 eller mail info@lemosch.com.

Tendenserne inden for overtøj

I en verden hvor trends og tendenserne hele tiden skifter, er det vigtigt for os hele tiden at følge med i tidens store hit. Vores overtøj er derfor præget af, at du selv kan præge sin personlige stil. Tendenserne inden for overtøj har taget en drejning, hvor tendensen nu er en sammensmeltning af komfort og æstetik i ét design. Derudover er overtøj ikke lig med den almindelige jakke. Garderoberne i de danske hjem bærer præg af anderledes mønstre og innovative designs. Derfor er veste nu en del af manges garderober, hvor du har muligheden for at personliggøre din stil endnu mere. Lag på lag er årets helt store tendens. Her giver vesten dig muligheden for at style tøjet i flere lag i sammensmeltning med overtøjet. Det er alt fra de quiltede designs til farverige mønstre, som præger modeverdenen. Så uanset om det er en forårs- eller efterårsdag, så vil vesten være det perfekte valg til dig. 

Quiltede veste - en fusion af komfort og stil 

Hos Lé Mosch følger vi modeverdenen meget tæt. Quiltede veste og jakker har taget hele modeverdenen med storm, og deres popularitet er stadig voksende. Vestene og jakkerne bærer præg af unikke og anderledes syninger og mønstre, som gør, at du kan personliggøre din stil endnu mere. Vores quiltede veste giver både en behagelig varme grundet vatteringen, som gør dem velegnede til både kølige forårsdage, efterårsdage samt vinterdagene. Så ønsker du ikke at gå på kompromis med looket på de kolde dage, så vil en quilt vest være lige dig. 

Vi har forsøgt at have et varieret sortiment af vores veste og jakker, så der er lidt til enhver smag. Vores styles er af bedste kvalitet og et unikt design, som kan bruges år efter år. Så ønsker du en vest til at have udover striktrøjen, kjolen eller et par jeans, så vil vores velour eller Alaska veste i denim være den perfekte løsning. Vestene kan både benyttes indendørs og udendørs. 

Fuldend looket med vores overtøj

Med vores tilgang; Ingen garderobe uden jakker og veste, så vil den perfekte løsning, til at fuldende dit look, være en moderne lækker vest eller jakke. Så uanset om du foretrækker denim, quilt eller den tidløse trenchcoat, så har vores kollektion lige det, du mangler. Vores jakker og veste passer til alle slags outfits - lige fra kjolen til bukserne


Se hele vores sortiment af overtøj og skab din personlige stil med vores unikke, lækre og komfortable designs.

Instagram