SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Tørklæder til håret

Lækre tørklæder til håret, som naturligvis også kan bruges om halsen.

Find flere tørklæder HER

Slå et tørklæde om håret og få styr på lokkerne, samtidig med at du ser brandgodt ud. Se det store udvalg af farverige og smukke tørklæder til håret herunder, og kombinér med et væld af andre accessories fra LÉ MOSCH til både hår og krop.

Tørklæder til håret

Se andre styles:

Smagfulde tørklæder til håret fra LÉ MOSCH

Accessories til håret er vores speciale, og efter vores mening er der meget lidt tilbehør, som er så smagfuldt og universelt elegant som hårtørklædet, især fordi det danske klima gør tørklædet interessant en meget stor del af året. Med en flot bundet knude og en passende farve, henledes opmærksomheden automatisk på bærerens look, alt sammen designet til at hjælpe dig med at føle dig smuk i dit daglige liv.

Hos LÉ MOSCH mener vi desuden, at materialer af høj kvalitet er lige så vigtige som stil, når det kommer til at lave et upåklageligt produkt til vores kunder. Det gør sig gældende for alle vores produkter, lige fra vores stilfulde tøj til det praktiske tilbehør til frisuren.

Hovedtørklæder i silke

Der er intet anden der føles som silke - et stof, der i virkeligheden føles mere flydende end fast. Silke, der er kendt for sin smukke drapering og lette glans, har en vild evne til at få bæreren til at føle sig øjeblikkeligt glamourøs. På grund af den lave tæthed af fibre er silke let og har været værdsat i tusinder af år for sin lange levetid, både i form af slidstyrke og farvefasthed.

Hovedtørklæder i bomuld

Bomuld er en af verdens vidundere, hvis du spørger os. Et ideelt stof til at holde tæt på huden, fordi det er åndbart, men samtidig beskyttende mod vind og vejr. Bomuld kan heller ikke holde en elektrisk ladning, uanset hvor koldt og vinteragtigt, det er, så heller ingen statiske problemer for dit hår her. Vi elsker bomuld, fordi det er fantastisk til at absorbere farver, hvilket betyder, at dit bomuldstørklæde helt sikkert vil være levende og farverigt i mange år frem.

Sådan bindes et tørklæde på hovedet

Det måske mest skræmmende aspekt ved at bære et hår-tørklæde er at fastgøre det til dit hoved. Indrømmet, der kan være lidt af en indlæringskurve for at få helt styr på det, men hvis du kigger i vores blog kan du se masser af idéer og forslag til hvordan du bruger vores produkter.

Hvis du nogensinde har prøvet at bære et tørklæde på hovedet før, er der stor sandsynlighed for, at du har oplevet den frygtede følelse af at tingene bare "glider", og det føles som om tørklædet bare ikke vil blive på plads. Men frygt ej - dit nye tørklæde til håret fra LÉ MOSCH er designet til at blive siddende godt og trygt på sin plads og gøre det, det er tænkt til: At holde styr på din frisure og dermed toppen af dit look.

Mange måder at bruge et tørklæde

Vi er ret vilde med tørklæderne som accessory, og det er ikke tilfældigt. Du kan bruge vores fine tørklæder til håret som hovedbeklædning eller en slags casual hårbånd, om halsen til at holde varmen, eller som et sjal omkring kroppen når sommeraftenerne bliver kølige. Tørklædet er en fleksibel, moderne og praktisk tilføjelse til garderoben, som på få sekunder giver nye muligheder til dit tøj, og som hurtigt bliver en integreret del af dit outfit.

Fordi smag er forskellig, og din hovedbeklædning er en del af dit look og dit outfit, så kommer vores produkter i mange forskellige designs, så du kan sammensætte lige den style med sko, tøj, smykker og makeup som du ønsker.

Instagram