SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Hårklemmer

Se alle vores hårklemmer i flere størrelser og mange farver og mønstre.

Længere nede kan du se en video med inspiration til hvordan du bruger hårklemmerne til at skabe dit look. 

Hårklemmer

Læs mere om hårklemmerne her

Her hos LÉ MOSCH finder du et stort udvalg af billige hårklemmer, eller hårclips og claws, som de også kaldes. Alle er fantastiske til at samle frisuren, og det kan gøres på uendelige måder. Hvis du har brug for at sætte håret op, når tingene lige skal gå hurtigt, eller du vil skabe et lækkert og cool look med noget andet end en hårelastik, så er der helt sikkert noget for dig. De er perfekte til nemme håropsætninger. Desuden kan de bruges som prikken over i'et til dit outfit. Især hvis du går meget i sort tøj og mangler lidt farvekrydderi. 

Sno dit hår og sæt det op i nakken på den helt klassiske måde. Eller sno dit hår i en høj knold og lad hårklemmen holde knolden på plads. Du kan også sætte den øverste del af dit hår op med en hårklemme højt på hovedet og lade resten hænge. Hvis du mangler lidt inspiration så besøg vores Instagram. Du finder os på @lemosch_denmark.  

Hos LÉ MOSCH betyder dit look alt, og derfor har vi lavet hårklemmerne i flere modeller og mange farver og mønstre, så du har et bredt udvalg og dermed mulighed for at vælge de helt rigtige til dig. Om du er til små eller store hårklemmer, glimmer, pangfarver, mønstre eller nedtonede farver, så har vi dem på lager. Vi får ofte nye modeller hjem, så følg med på Instagram og webshoppen. 

Se hele vores udvalg af hårspænder her.

Vælg en hårklemme i din yndlingsfarve

Indrømmet. Hos LÈ MOSCH elsker vi farver! Vi slår os virkelig løs, når vi vælger farver til vores store udvalg af hårklemmer. Vi har selvfølgelig altid øje for tidens trends, men vi sørger også for at have et udvalg af regnbuens farver, så der er noget for enhver smag.

Det skal være sådan, at du altid kan finde en hårclips i en farve, der matcher dit hverdagstøj. Men vi vil også gerne, at du kan shoppe farver, der passer lige så godt til festkjolen som til dine jeans.

Hos LÉ MOSH gør vi en stor dyd ud af at have den bedste kvalitet. Derfor har vi et stort udvalg af diverse hårspænder og klemmer i den allerbedste kvalitet, produceret i 100 procent acetat. Når  et hårspænde er lavet i acetat, får de en lidt mere ru overflade end plastik, hvilket gør, at vores  klemme sidder langt bedre fast i dit hår.

Vores hårklemme er super nem at arbejde med, og vi har sat prisen, så du har mulighed for at blande dig dit eget personlige udvalg af fine farver. Det er lidt som med bland selv slik – det kan være svært at stoppe!

Herunder kan du læse om vores forskellige modeller.

Ingeborg hårklemme – en fin sommerfugl

Vores Ingeborg hårklemme ligner de sødeste sommerfugle, når de sidder i håret. Den bølgede facon på spændedelene giver illusionen af vinger og et ekstra pift til dit look. Hårklemmen måler syv centimeter og holder super godt.

De fine Ingeborg hårclips kan du blandt andet få i farverne: rose, sort/rød, karrygul, musk brun, blå og gammelrosa. Nogle af hårklemmerne er marmorerede i udtrykket, så de flotte nuancer spiller i lyset. Ingeborg hårklemmen er perfekt til den klassiske knold eller en opsætning, hvor kun det øverste hår er samlet bagtil.

Melanie hårklemme – lille og god

Melanie hårclips er mindre hårklemmer til bl.a. fint hår, som kommer i de smukkeste nuancer og farver: turtle, leo, glimmerrosa, glimmerguld og glimmergrå og er perfekte til at pifte dit outfit op.

Se flere små hårklemmer her

Sunny hårklemme – alle regnbuens farver

Vores Sunny hårklemme er super god til mange formål. Den måler seks centimeter, og det er en god størrelse til de fleste typer af hår. Har du rigtigt tykt hår, skal du måske bruge to klemmer. Sunny er enkel og rund i designet, og vi har rigtigt mange, som er ensfarvede. De kan derfor nemt styles med andet hårpynt i forskellige farver og print.

Sunny kan blandt andet fås i glitterversion i farverne: turkis, sun, lilla, pink, peach, nude, lilac, pudder, guld, gul neon, grå og blå.

Den fås også i rene farver uden glimmer: pudder, lilac, creme, mint, peach, bubble lilac, bubble rosa, rød, navy blå, gul og lys grå

Vi har også nogle udvalgte Sunny hår-klemmer med mønster: red marmor, blå, blå leo, zapp, marble brown, turtle og navy blur

Du har altså virkeligt mange muligheder, når det kommer til farver på Sunny hårklemmen. Slå dig løs, og vælg dine favoritter!

Linda hårklemme – smukke udskæringer

Har du brug for en stor hårklemme, så er Linda hårklemmen et must. Den er otte centimeter lang og holder super godt på håret. Den har de fineste udskæringer og har sådan et skønt gammeldags look. Linda Hårklemme er produceret i acetat som herefter er udskåret. Det gør, at du kan se dit hår igennem klemmen, og det ser super sprødt ud og giver en fed kontrast!

 Der er lidt flere detaljer på denne klemme, end hvad vi normalt laver, men vi er helt vilde med den!

Linda hårklemmen fås for eksempel i farverne: lilac, turtle, gul, peach, soap gul, soap mint og soap rosa.

Heaven hårklemme – til det store hår

Denne smukke hårclips er otte centimeter. Vi anbefaler som regel Heaven-modellen til det kraftige hår, da den simpelthen kan holde mere hår, end du regner med!

Hos LÈ MOSCH har vi vidt forskelligt hår, og hårklemmerne holder alt fra det fine skandinaviske hår til mørkt og kraftigt hår. Hårklemmerne er uundværlige til at samle håret i en knold eller bare til at holde noget af håret væk fra ansigtet.

Du kan lave mange fine frisurer med hårklemmerne, så bare prøv dig frem med en af farvekombinationerne: red marmor, navy blur, zapp, rød leo, glitter sort, marmor wine, leo orange, glitter pudder, glitter blå. Zebra, glitterguld, glitter orange og glitter grå

Carla hårklemme – glitrende sten

De glitrende Carla hår-klemmer er lavet med små similisten i spændet, så det har den fineste glimrende overflade. Carla er en af vores større hårklemmer på otte centimeter, og den er rigtigt god til at samle al håret.

Kan du lide at drysse lidt glitter ud på din hverdag, så er Carla hårklemmen helt perfekt. Den er dog også oplagt til festlige lejligheder på grund af de fine små sten.

Du kan blandt andet finde de glitrende hårklemmer i farverne roseblå, blå, gul, turtle og rosa.

Se flere hårklemmer med sten her

Sigga Banan hår-klemmer – holder godt

De her hårclips er blandt vores yndlings! De hedder selvfølgelig ”banan” hårklemmer, fordi faconen ligner en banan. De er helt geniale til at holde en hestehale i stedet for en elastik, og de kan sagtens holde kraftigt hår. Husk, vi bruger acetat til vores klemme, som giver en mere ru overflade end plastic eller metal. Derfor finder du her den perfekte hårklemme til at holde rigtigt godt på håret!

Banan hårklemmen måler 11 centimeter og har også takker, så den har et rigtigt godt greb om håret.

Sigga Banan klemme finder du i flere cool farvekombinationer som: pink stripe, pink amber, gul leo, lilla zebra, orange stribe, orange/blå, green navy blur, sort pearl og sort grass.

Melody klemmer til håret – kom glimmer på!

Vores Melody hårklemme bliver produceret med glimmer i spændet, så de har den fineste overflade af små glimmernuancer. Hårklemmen måler fem centimeter, så den er god til mange frisurer – for eksempel med al håret oppe eller halvt opsat/halvt hængehår.

Tjek de flotte farver ud: marmor grå, marmor brun, glitter sort, marmor vinrød og marmor grøn.

Vores stylingtips til hårclips

Har du let til fedtet hår, eller vil du bare gerne spare din hårpragt for mange hårvaske, så får du et godt tip til en hurtig og nem frisure her: Spray tørshampoo i hovedbunden, og tør derefter med hård varme med føntørreren, så det giver et godt hold. Herefter samler du håret i nakken med din yndlingshårklemme, så det pjusker, og hurtigt har du den fineste frisure, uanset hårtype og hårfarve.

Det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænser for brugen af vores hårspænder. Vi har sørget for et stort udvalg i forskellige farver og designs. Du skal bare vælge dem, du kan lide!

Du får de bedste tips til at bruge hårklemmerne herunder fra alle os hos LÈ MOSCH.

Vores hårclips er uundværlige til dit look med en hættetrøje, et par løse jeans og et par fede sneakers. De er perfekte, når du ikke lige gider at bruge for meget tid på sætte hår inden skole eller arbejde. Hårklemmerne er også din redning, hvis du er sent på den eller bare har en dårlig hårdag. Kør løs med tørshampooen og så en lækker hårklemme til at samle knolden eller hestehalen, og vupti har du en fin frisure! Er du rigtig smart, så farvekoordinerer du lige hårklemmen med tøjet, så det virker helt gennemtænkt 😊

Er du typen, der altid går med det sikre valg og ender op i den sorte kjole eller den hvide skjorte? Men synes du, at det bliver lidt kedeligt? Så kan en udvalgt smuk hårklemme, måske med lidt glitrende similisten, lige give dit outfit det lille personlige touch.

Se vores mange andre muligheder

Hvis du er vild med vores hår-klemmer, så må du ikke snyde dig selv for at se vores store udvalg af schrunchies, perlespænder og hårbøjler som passer perfekt til dig, der gerne vil have et lækkert look til hverdag. Vi har for eksempel schrunchies med pailletter, i velour eller forskellige print.

Der er hårbøjler i stof, bøjler med forskellige sten eller bløde hårbånd.

Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af perlespænder, hårnåle og vores hårspænder i det hele taget, som du kan kombinere med dine hårklemmer.

Vi har også et skiftende udvalg af smukke kimonoer, kjoler og tørklæder samt tasker og smukke taskeremme, som du kan shine din gamle taske op med.

Er du på udkig efter nye smykker, så se vores smukke Nepal perlearmbånd, som er håndlavet af nepalesiske kvinder, der laver armbåndene for at forsørge deres børn og få dem i skole. Vi betaler dem selvfølgelig en god pris, så når du køber et Nepal perlearmbånd, støtter du også kvinderne og deres familier i Nepal.

Den perfekte gaveide

Står du og mangler gaven til din veninde, søster, datter eller en anden særlig kvinde i dit liv, så prøv at give nogle lækre accessories fra vores store udvalg af favoritter til hverdag og fest. Hårklemmerne og vores anden hårpynt findes i mange designs, og du vil altid kunne finde noget, der passer i stil, farve og print til din veninde - eller til dig selv! Du har måske også selv fortjent en gave?

Leder du efter en værtindegave, og er du typen der gerne vil give andet end blomster, så ligger vores hårclips, hårbånd og hårpynt til voksne og unge i et godt prisleje til værtindegaven. De slår ikke bunden ud af dit budget, og denne gave kan værtinden bruge igen og igen.

Kalendergaverne til din datter får du også hurtigt af vejen her hos LÈ MOSCH, og de vil med garanti vække glæde hver dag. Miks et udvalg af billige hårklemmer, Pony-hårelastikker, spænder, schrunchies og hårbøjler til kalendergaverne. Eller udvælg produkter til fire adventsgaver, hvis det er det, I kører med i din familie. Tjek også vores bazar – her kan du finde virkelig mange fine ting til kalendergave-venlige og meget overkommelige priser.

Vi håber, at du bliver inspireret, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du mangler råd og vejledning.

Følg os på Instagram

Hvis du har lyst til mere inspiration til at style dine hårklemmer fra LÈ MOSCH, så følg os på Instagram. Vi lægger ofte små videoer op, hvor du kan se, hvordan vi bruger vores hårklemmer, elastikker, hårbøjler og alt vores hårpynt til at sætte din frisure så den passer til din personlighed. Der er både super nemme opsætninger til de travle morgener og mere krævende frisurer. Men hey, hvis vi kan finde ud af det, så kan du helt sikkert også! Ofte er det bare et par lækre spænder eller nogle skønne hårelastikker, der skal til for at løfte en ellers simpel frisure.

Følger du med på Instagram, ved du også, hvad vi får ind af nyheder, og du kan holde øje med, om vi kører med særligt gode tilbud!

Fragt og Levering

LÈ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt med GLS - endda med gratis fragt hvis du køber for over 299. Du kan læse mere under "Leverings-, retur og handelsbetingelser".

 

 

Instagram