MEGA BAZAR // 4 FOR 150 KR.
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Tasker

Tasker

Tasker:

 

Er du på udkig efter en ny taske? Hos Lémosch har vi et lækkert sortiment af tasker i høj kvalitet, og der er tasker til enhver smag. Du kan blandt andet finde vores helt nye skuldertasker som er skræddersyet af vores dygtige skrædder i Indien, du kan finde vores flotte toilettakser og make-up punge som er produceret i vintage sarier, hvilket er med til at gøre dem charmerende og autentiske på den fede måde! Du kan også finde vores super populære taske som er perfekt til indkøb eller til at have med i skole, og derudover har vi unikke dametasker både i læder og i skind.

 

Lad dig friste og find den taske som passer til dig.

Som kvinde skal man have en taske til enhver lejlighed, og hver taske skal kunne fuldføre bestemte opgaver i forhold til ens behov, krav og stil. Tasker er i dag en total uundværlig accessory, når du skal ud fra hjemmet, om det så er en lille eller en stor taske.

 

Potli skuldertaske:

Skuldertasken er perfekt til dig som ønsker en elegant taske, med plads til lidt af hvert. Tasken kan både benyttes til dit strikketøj når du skal have det med på farten, du kan også bare benytte tasken som håndtaske, eller pusletaske. Skuldertasken er opdelt således at der er et stort rum, samt 2 små rum hvor man kan gemme de små vigtige ting. Det fede ved tasken er, at den er vendbar, så du får altså 2 helt unikke designs i én taske. Tasken findes i mange forskellige farver, designs og mønstre, så tag et kig og find din favorit taske her.

 

Toilettakser og make-up punge:

 Hvis der er noget som vi kvinder bare ikke kan undvære, når vi skal ud at rejse, på weekendtur eller bare ud på en overnatning, så er det en lækker rumlig toilettaske, hvor vi kan have plads til alle vores toiletsager, samt vores make-up pung. Vores toilettaske har 4 små rum, samt et stort rum inden i, så du har plads til både hudpleje, shampoo, tandbørste, hårbørsten eller hvad du nu har behov for.  Toilettaskerne og make-up pungene har vi her hos Lémosch selv designet så de passer perfekt til boho looket, som vi er helt vilde med! Det unikke ved vores toilettasker og make-up punge er at de er produceret i vintage sarier, hvilket vil sige er stof som tidligere har været båret af Inder. En sari er et 5-6 m langt stykke beklædning som Inderne bruger til enten kropsbeklædning eller hovedbeklædning. Toilettaskerne og make-up pungene er lavet i mange forskellige farver, mønstre og designs - Så gå på opdagelse og find din yndlings toilettaske og eller make-uppung - vi har kun 1 stk af hver, så det er først til mølle.

Instagram