SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Hårbøjler til voksne

Se vores brede udvalg af hårbøjler til voksne fra LÉ MOSCH her. Ønsker du at se dem mere opdelt, kan du gøre det i menuen, hvor de er inddelt i kategorier. Se de nyeste produkter og eksklusive tilbud på hårbøjler i stof og velour.

Hårbøjler til voksne

Vores hårbøjler med stof

Her finder du smukke hårbøjler til voksne og unge kvinder som giver dig et cool look og holder håret væk fra ansigtet. Hos LÉ MOSH gør vi meget ud af, at få de sidste nye farver og tendenser ind, så du altid kan være sikker på at være med på tidens trends. Vi anbefaler mindst én hårbøjle i din samling af accessories. Det er et must og kan redde dig og dit look mange gange.  Vi har mange farver - karry, gul, rosa, lyserød, lyseblå, blå, pink, sort, grøn, wine, mørkerød, grå, navy, ensfarvede osv. Vi elsker farver, print og mønstermix, og hos os finder du både blomster, striber, camouflage, dyreprint og prikker. Vi bruger også forskellige materialer, såsom velour, bomuld, polyester og blonder. Vi har fire designs hos LÉ MOSCH - hårbøjle med knude på toppen, hårbøjle med snoning på toppen, hårbøjle med flet i siden og hårbøjle med sløjfer. Alle disse hårbøjler bliver fremstillet i Kina og Hong Kong på mindre fabrikker, hvor de har tiden til at have stor fokus på kvalitet og detaljer.

Fleksible designs: Tilpas din hårbøjle efter behov

Alle hårbøjler er produceret i plastic med stof omkring. Mange hårbøjler har en tendens til at stramme bag ørerne, så man ikke kan holde ud at have dem på i længere tid. Vi har haft fokus på, ved vores designs, at man skulle kunne tilpasse bøjlen til den enkelte. Derfor kan man udvide bøjlen så den ikke strammer bag ørerne og giver hovedpine. Man kan sagtens bøje hårbøjlen næsten ud i vandret (dette er dog på eget ansvar!), og dermed bliver den udvidet. Så vil du have en fleksibel hårbøjle som ikke strammer og giver hovedpine, så har vi dem hos LÉ MOSH. 

Hårbøjler der ligner hårbånd

Er du en af dem som ikke rigtig er kommet med på trenden med hårbånd, da du ikke synes de sidder rigtigt eller falder let af dit hoved? Så har vi hos LÉ MOSCH lavet hårbøjler der ligner hårbånd når du har dem på. De er perfekte til at holde håret, sidder virkelig godt og glider ikke af som hårbånd kan gøre. Så på denne måde får du looket som et hårbånd, men det er meget mindre besværligt at tage på og meget mere behageligt at beholde på. Så hvis du ikke har prøvet vores hårbøjler endnu, så er det bare med at springe på trenden. 

Elegante hårbøjler i smukke farver og designs

Hårbøjlerne fås i flere smukke farver og ensfarvede designs, så de lige netop kan afspejle det look du ønsker at skabe, hvad enten det skal passe til jeans, kjoler, sneakers, stilletter eller din bikini. Du kan altid finde en hårbøjle som vil passe til bryllup, galla, konfirmation og mange andre typer af festlige lejligheder. Eller bare til hverdag hvor man også har brug for lidt ekstra! Du finder både hverdags hårbøjler og hårbøjler til fest i vores store udvalg hos LÉ MOSCH. Er du til det fine og feminine vil du elske vores forskellige typer af hårbøjler med print af blomster, som dufter lidt af romantik og sommer. Har du lyst til et mere råt udtryk vil du sikkert synes om vores hårbøjle med snake-print eller vores populære camouflagehårbøjle. Hårbøjlerne med leodyreprint er altid en sikker vinder, ligesom hårbøjlerne med klassiske striber og prikker. Vi har hårbøjler i ensfarvede skønne klare farver og douchede afdæmpede nuancer.  

Hvordan kan hårbøjlerne bruges?

Brug hårbøjlerne til festlige lejligheder med opsat hår for at få det helt perfekte og elegante udtryk. Måske skal du snart til bryllup, rund fødselsdag eller en anden stor fest. Hårbøjlerne er også smukke til løst hår, uanset hvilken længde håret har. Alt efter dit outfit vil hårbøjlen understrege dit look. Hvis du er korthåret og egentlig ikke har brug for det praktiske ved hårbøjlen, kan den sagtens stadig være en vildt stilet accessory til dit outfit! 

Hårbøjlerne er også helt fantastiske til dit hverdagslook med en afslappet chunky strik, et par mom jeans og sneakers eller sandaler. De er perfekte til når man ikke lige gider at sætte håret inden skole eller arbejde. Hårbøjlerne er også din redning hvis du er sent på den eller har en dårlig hårdag. Det kender vi vidst allesammen!

Er du typen der altid går med det sikre valg i tøj og ender op i den sorte kjole eller den hvide skjorte, men alligevel gerne vil pifte dit look lidt op, så kan en hårbøjle gøre hele forskellen da det giver lidt mere kant til din enkle stil. Sidst men ikke mindst må man ikke glemme festival-looket. Fedtet hår der bare sidder i en knold og ser lidt trist ud, bliver let piftet op med vores smukke hårbøjler med forskellige farver og print. Uanset om du vælger en hårbøjle med mønster eller en hårbøjle i ensfarvet materiale, vil du komme til at se skøn ud på festvalpladsen. 

Gaveide: Smukke hårbøjler

Står du og mangler gaven til din veninde, søster, eller en anden særlig kvinde i dit liv så prøv at give en hårbøjle. Hårbøjlerne hos LÉ MOSCH findes i mange mange designs og du vil altid kunne finde noget der passer i stil, farve og print, til din veninde - eller til dig selv! Du har måske også selv fortjent en gave?

Leder du efter en værtindegave og er du typen der gerne vil give andet end blomster, så ligger vores printede hårbøjler til voksne og unge i et godt prisleje til værtindegaven. De slår ikke bunden ud af dit budget, og de er et spændende alternativ til de sædvanlige værtindegaver. Hårbøjler visner ikke og bliver heller ikke drukket (som f.eks. vin) eller spist (som f.eks. chokolade). Vi har hårbøjler i utallige farver og print så hvis du kender din værtinde godt, kan du altid finde noget der falder i hendes smag. Det kan også være du har lyst til at udfordre hendes stil og vise hende noget nyt. I så fald er en hårbøjle en super god gave. Vi har også andre hår accessories som er gode gaveidéer. Vi håber du bliver inspireret, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du mangler råd og vejledning til køb af hårpynt.

De praktiske egenskaber ved en hårbøjle

Har du også små fimrehår som ikke vil lægge sig ned, selvom du bruger diverse hårplejeprodukter? Dette er en af grundene til at vi lavede hårbøjlerne til at starte med. Vi havde simpelthen de vildeste fimrehår efter vores graviditeter og vi var så trætte af at bruge hårspænder og tørklæder! Hårbøjlen fjerner dem godt nok ikke permanent men den får dem til at lægge sig ned. Så ligner man igen én der har styr på sit hår. 

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

 

Instagram