SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Armbånd

Her finder du alle vores populære armbånd.

Vi har 3 armbånd for 300 kr. Du kan vælge mellem Nepal armbånd, Haniel naturstens-armbånd i 6 mm, Lucky naturstens-armbånd, Jophiel naturstens-armbånd, Lady naturstens-armbånd, Margrethe armbånd og Martha armbånd - ellers du kan også bare vælge nogle af de pakker som er lavet på forhånd.

Du kan frit vælge mellem de nævnte armbånd og få 3 for 300 kr. Tilbuddet gælder IKKE Haniel armbånd i 8 mm. og Sariel armbånd.

Rabatten fratrækkes automatisk.

Armbånd

Læs mere om vores populære perlearmbånd

Hos LÉ MOSCH har vi gjort meget ud af at udvælge lige præcis de perlearmbånd og armringe, som efter vores mening er de smukkeste. De er udvalgt ud fra enkelthed, finhed og udtryk.

Armbånd med natursten

Natursten er blevet en kæmpe trend i løbet af de seneste par år. Det forstår vi godt, for sten er fantastiske til mange ting. Sten kan give dig ro og balance og give dig et løft i for eksempel eksamenssituationer. Til hvert perlearmbånd har vi skrevet en lille tekst, så du ved, om armbåndet er tilknyttet lige netop dit stjernetegn, og hvad naturstenene kan have af betydning for dig. Og lige som alt andet i vores univers, så er stenene jo bare smukke, fordi hver og en er unik i sig selv.

Stenene er tilknyttet forskellige stjernetegn, som de har bedst indvirkning på. Man kan dog sagtens vælge smykke ud fra udseende, for stenen skulle også have en positiv effekt på dig, selvom du har et andet stjernetegn.

Armbåndene er 18 centimeter i omkreds og lavet på elastiksnor. Armbåndene kan fås med slebne runde sten i diameteren 6 eller 8 millimeter og som uslebne sten.

Herunder kan du læse om betydningen af de forskellige typer af natursten.

 

Jaspis – til ro og fordybelse

Jaspis er tilknyttet stjernetegnene: Løven, Vædderen, Skorpionen, Jomfruen, Krebsen og Stenbukken
Jaspis (Picture Stone) stammer fra Australien. Denne sten er både rensende og healende og god, hvis man vil være bedre til at fordybe sig i ting. Den har en naturligt beroligende effekt og styrker din jordforbindelse. Den siges at være smertelindrende.

Og så er stenen jo bare gudesmuk med sine brune nuancer, der kan matches med langt de fleste farver.

Vi har også perle-armbånd med Jaspis i varianten grøn dalmatiner, som er grønlige sten med prikker. En anden version er stenen Jaspis Dalmatiner, som sjovt nok er hvid med sorte pletter lige som hunderacen 😊

Karneol – sæt gang i dine drømme

Karneol er tilknyttet stjernetegnene: Vandmanden, Fisken, Vædderen, Tyren, Tvillingen, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen og Skytten

Karneol bringer held og lykke. Den booster din personlighed, kreativitet og medfølelse. Karneol øger din fysiske energi og styrker hormonbalancen.

Naturstenen styrker din spontanitet og livsappetit og hjælper dig med at føre dine drømme ud i livet. Karneol kaldes også ”igangsætteren”.

Vi har armbånd med karneol i to forskellige farver:

Karneol armbåndet er sammensat af sten i forskellige farvenuancer som rosa, hvid, grøn, gullig og over mod de sorte nuancer. Resultatet er et smukt armbånd, hvor stenene spiller flot sammen.

Karneol Veins har flotte varme brune nuancer, der spænder fra glødende ravtoner til de nougat- og flødefarvede toner. Armbåndet er fint og beroligende at se på.

Blå sandsten – opkvikkende og opmuntrende

Blå sandsten er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Vægten og Stenbukken

Sandsten virker opkvikkende og hjælper dig til at se lysere på livet. Den styrker din indre ro og giver dig styrken til at færdiggøre uafsluttede opgaver.

Sandsten findes primært i USA og Mexico.

Den mørkeblå sten ligner næsten et lille univers, da den har små guldglimt, der spiller flot i lyset.

Mookaite Jaspis – øg din beslutningsevne

Mookaite Jaspis er tilknyttet stjernetegnene: Skorpionen og Jomfruen

Mookaite Jaspis er en helbredende sten, som giver styrke. Man siger, at stenen beskytter den person, der bærer den, i vanskelige situationer. Derudover siges det, at den hjælper dig til at blive bedre til at vurdere problemer og tage beslutninger.

Nogen mener også, at den forbinder os med de kære, vi har mistet.

De lysende gule og rødbrune farver i stenene spiller flot sammen og skaber et smukt perlearmbånd.

Brun sandsten – beskyttelse mod negativ energi

Brun eller gylden sandsten, også kaldet guldsten, er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Vægten og Stenbukken

Denne sten virker rensende og opkvikkende på dig. Den har en naturlig glimmereffekt i selve stenen, og så er den bare guddommelig smuk. Gylden sandsten giver dig styrken til at færdiggøre uafsluttede opgaver og så giver den indre ro.

Guldstenens betydning

Et gammel udsagn om sandstenen lyder: ”nogle gange må du miste dit sind for at finde dig selv”. Guldstenen hjælper dig med at komme ud af dit hoved og ind i dit sind. Den hjælper på kaos i hovedet – og derfor er den også perfekt til perle-armbånd, da du hele tiden har stenene på dig.

Guldstenens egenskaber

Guldstenen er oprindeligt blevet betragtet som en krigskrystal, der beskytter mod negativ energi. Guldstenens helbredende egenskaber er kraftfulde, fordi dens energi virker genoprettende på balancen i kroppen og på energicenteret, der er forbundet med din kreativitet og indsigt.

Den glitrende glans på stenen ligner himlen, hvilket gør den til en attraktiv sten i krystalverdenen. Hvis du finder dig selv tiltrukket af dens æstetik, kan det være et tegn på, at du er klar til at træde ud af hverdagen og ind på en ny åndelig sti.

Tigerøje – Skærp din koncentration og indlæring

Tigerøje er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Tvillingen, Løven, Jomfruen, Skorpionen og Stenbukken.
Den smukke tigerøjesten øger din personlig styrke, dit overblik, din følelse af tryghed samt din jordforbindelse.

Tigerøje hjælper med at få sandheden frem, samt med at se og forstå egne fejl. Den skærper din evne til at fokusere og giver mod til at fortsætte. Den er derfor rigtigt god til indlæringsvanskeligheder og manglende koncentration. Rent fysisk skulle den også virke fremmende på fordøjelsen.

Stenen veksler i lyse og mørkere ravformede toner, så man tydelig fornemmer, hvorfor den kaldes tigerøje.

Rhodonit – styrk kærligheden

Rhodonit er tilknyttet stjernetegnene: Vandmanden, Fisken, Tyren, Tvillingen, Løven, Vægten og Skytten

En Rhodonit er en kærlighedssten, der gør dig tryg i dine kærlighedsforhold. Den er god mod angst, og så styrker den din hud, dit hår og dine negle.

Derudover hjælper den dig til at opnå ro og sikkerhed i alle situationer af livet, da den dæmper uro, forvirring og nervøsitet.

Stenen spænder over de smukkeste rosa og lysebrune nuancer, der giver et fint og afdæmpet udtryk.

Sodalit – boost dit selvværd

Sodalit er tilknyttet stjernetegnene: Vandmanden, Fisken, Løven, Jomfruen, Skorpionen og Skytten

Den blå sodalit er god, hvis du skal have ført ting ud i livet. Hvis du liiige mangler det sidste skub til for eksempel at blive selvstændig, skifte job, flytte eller generelt bare til at tage en beslutning.

Det kan også være, at du er typen, som ikke får sagt fra og mangler hjælp til at tage det sidste skridt. Det er blå sodalit helt fantastisk til at hjælpe dig med – den styrker dit overblik samt tillid til din egne ressourcer og evner. Desuden hjælper den til afbalancering af de maskuline og de feminine energier.

Stenen spiller i de fineste nuancer af blå og hvid, og til sammen skaber de små sten et smukt perlearmbånd, der kan kombineres med mange forskellige farver.

Rosakvarts – skjold mod stråling

Rosakvarts er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Krebsen, Jomfruen, Vægten og Stenbukken

Rosakvarts er kærlighedsstenen, som er over alle andre kærlighedssten. Ud over sin positive indflydelse på det romantiske, så er rosakvarts også fantastisk mod nervøsitet, da den giver dig ro, harmoni og balance. Den styrker din hjerne og skabertrang, og så er stenen er god til at skærme mod stråling fra for eksempel computerskærme og telefoner. Den fungerer også som et slags ”skjold” mod negativ energi - så den kunne vi alle nok bruge en gang imellem :)

Grøn malakit – Vær den, du er!

Grøn malakit er tilknyttet stjernetegnene: Vandmanden, Tyren, Jomfruen, Skorpionen og Stenbukken

Grøn malakit er en power-sten, som giver dig styrke og hjælper dig med at få løsnet op for indestængte følelser. Den giver dig mod til at være den, du er, og at stå op for dig selv. Stenen er derfor rigtigt god til eksamener eller præsentationer, hvor du skal trække på dit mod og din styrke. Grøn malakit armbåndet hjælper dig til at vise, hvem dit sande jeg er, samt til at få styrket din selvtillid.

Det siges også, at grøn malakit er med til at styrke hjertefunktion og fordøjelse, og at den generelt er god mod betændelse og spænding i kroppen.

Perlearmbånd – en pakke af farver!

Du kan købe vores armbånd hver for sig, eller mikse og matche de farver, som passer til din garderobe. Men vi har også gjort det nemt for dig. Vi har sammensat flere pakker med forskellige kombinationer af perlearmbånd i farver der spiller med og op til hinanden.

Vi leger også gerne med strukturen, når vi sammensætter armbånd til os selv. Derfor har vi lavet nogle pakker, hvor du får perle-armbånd med natursten mikset med Nepal perlearmbånd. De er vildt flotte sammen, og de forskellige sten og perler spiller flot op til hinanden på håndleddet.

Husk, at når du køber et Nepal perlearmbånd, så støtter du vores fantastiske kvindelige iværksættere i Nepal!

Armbånd – med smukke perler!

Perlearmbåndene med elastik er perfekte til både at bruge i håret samt på armen. På den måde har du altid et elastik eller et armbånd ved hånden. Samtidig findes Hula perlearmbåndet i flere farver. Vi har gjort vores aller ypperste for at finde de flotteste Hula armbånd til dig, så der er massere at vælge imellem.

Giv armbånd til din veninde, værtinde, datter eller dig selv!

Et armbånd eller flere er en perfekt gave i mange situationer. Et par fint farve-koordinerede armbånd er en oplagt gave til værtinden, der byder ind i sit hjem, i stedet for den sædvanlige buket. Armbåndene vil skabe glæde mange gange, hvor buketten hurtigt falmer og er borte.

Det er nemt at gøre en armbåndsgave personlig. Kig efter din venindes yndlingsfarver eller køb et armbånd med natursten, der passer til hendes stjernetegn. Så kan du skrive et lille kort til, hvor du forklarer stenens egenskaber. Det er en sød og personlig gave, som den heldige modtager kan bruge igen og igen.

Leder du efter en lille ekstra gave til studenten, konfirmanden eller fødselaren, så er der også rig mulighed for at finde et eller flere armbånd med perler, der passer til lejligheden. Du kan selvfølgelig også kigge i vores store udvalg af hårbøjler, perlespænder og elastikker og lave en lille pakke med udvalgte accessories.

Find de sidste kalender- og adventsgaver

Laver du pakkekalender eller adventsgaver til din datter eller en veninde, du har kær? Så er vores armbånd med perler helt perfekte til nogle af de bedre gaver i pakkekalenderen eller måske som adventsgave. Et godt tip er at købe en pakke med tre armbånd, som du så kan give hen over tre dage i december.

Er du på udkig efter flere passende gaver, så kig rundt i vores udvalg af hårbøjler, elastikker, ringe, halskæder, spænder og hårclips. Der er mange muligheder!

Gør også lige dig selv den tjeneste at tjekke vores bazar ud. Her finder du mange lækre produkter til helt vildt gode priser. De er bare sat ned, fordi de er de sidste, vi har tilbage af den vare 😊

Armbånd – den nemmeste accessory

Hvis du følger lidt med i, hvem vi er hos LÉ MOSCH, så har du nok fundet ud af, at vi bare er helt almindelige danske kvinder – og mødre! Det er ret ofte, at vi ikke har meget tid på badeværelset om morgenen, så dagens styling skal gå stærkt. Her er armbånd en af de ubetinget nemmeste accessories. Bare på med et eller flere, og vupti bliver dit outfit så meget bedre.

Vi synes jo, at armbånd generelt er skønne, og vores udvalg af armbånd og armringe er som udgangspunkt meget feminint. Vi er glade for den minimalistiske og nordiske stil, men vi elsker også boheme-looket, som du kan skabe med mange armbånd og armringe. Og så elsker vi farver! Bær armbåndene enkeltvis, sammen med dit ur eller med andre armbånd, og mix gerne farver og materialer.

Levering af armbånd med videre

LÉ MOSCH sender smykker alle hverdage og vi tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

 

Instagram