Armbånd

Her finder du vores armbånd

3 NEPAL perlearmbånd, Haniel naturstens armbån i 6 cm eller Lucky armbånd for 300 kr med koden 3nepal og ellers kan du også bare vælge nogle af de pakker som er lavet på forhånd.

Du kan frit vælge mellem de nævnte armbånd. Tilbuddet gælder IKKE Haniel armbånd i 4 cm og 8 cm.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Vis alle

Læs mere om vores populære armbånd

Hos LÉ MOSCH har vi gjort meget ud af at udvælge lige præcis de armbånd og armringe som vi synes er et must. De er udvalgt ud fra enkelthed, finhed og udtryk. 

NEPAL ROLL ON ARMBÅND med perler

Produceret af selvstændige smukke kvinder bor i Kathmandu og gør en kæmpe indsats for at producerer de flotte armbånd, så de har råd til at betale for husholdningen, deres børns uddannelse og ikke mindst så de tjener deres egne penge. Hver og et af de perlebroderede armbånd er produceret med kærlighed og ordentlighed. Ved at købe vores glasperle Nepal Roll on armbånd støtter du de nepalesiske kvinders kamp for selvstændighed og iværksætteri. Heads up for kvinder der kæmper og gør en forskel. Vi ELSKER kvinder med ben i næsen. De 6 smukke kvinder vi arbejder med hedder Sunita, Manju, Sanju, Maya, Gita og Parbati og bor alle i Kathmandu.

Naturstens armbånd

Natursten er blevet en kæmpe trend i løbet af de sidste par år. Sten er fantastiske til mange ting - sten kan give dig ro og balance og give dig et løft i for eksempel eksamens situationer. Under hvert armbånd har vi skrevet en lille tekst så du ved om armbåndet er tilknyttet lige netop dit stjernetegn og hvad naturstens armbåndet har af betydning for dig. Og så er de jo bare smukke fordi hver og en er unik i sig selv.

Armbåndene er 18 cm og lavet på elastiksnor. 

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

Armbånd er generelt skønne og vores udvalg af armbånd og armringe er som udgangspunkt meget feminint. Vi er glade for den minimalistiske og nordiske stil, men vi elsker også boheme-looket som du kan skabe med mange armbånd og armringe, og så elsker vi også farver! Bær armbåndene enkeltvis, sammen med dit ur eller med andre armbånd, og mix gerne farver og materialer.  

Når du nu alligevel er igang med at kigge på armbånd, så kan du med fordel også se vores store udvalg af bl.a. øreringe, hårbånd, hårbøjler og hårelastikker.

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

All rights served © LÉ MOSCH 2019

Kurven er tom