Ringe og halskæder

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Læs mere om vores fine ringe og halskæder

Hos LÉ MOSCH har vi gjort meget ud af at designe lige præcis de ringe og halskæder, som efter vores mening er de smukkeste. Hver eneste af vores halskæder og ringe med natursten er unikke, så du er sikker på at få et smykke, som kun du har.

Naturen har formet stenenes udtryk, og de forskellige lag i stenene gør, at hver eneste vedhæng eller ring har sit eget udtryk.

De smukke sten siges også at have gode egenskaber, som kan hjælpe os med mange forskellige aspekter i livet. Sten kan give dig ro og balance og give dig et løft i for eksempel eksamenssituationer.

Stenene er tilknyttet forskellige stjernetegn, som de har bedst indvirkning på. Man kan dog sagtens vælge smykke ud fra udseende, for stenen skulle også have en positiv effekt på dig, selvom du har et andet stjernetegn.

Herunder kan du læse om de forskellige sten.

 

Agat – styrk din selvtillid

Agat er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Tvillingerne og Skorpionen

Det siges, at naturstenen agat styrker din selvtillid og din intelligens. Når du har et smykke med agat på, påvirker stenens gode energi dig. Den skulle hjælpe dig til at formulere dig bedre, tænke mere klart og opnå større handlekraft. Agat skulle også have en positiv virkning på kvinder, der ammer.

Agat er en vulkansten, der oftest er mørk udenpå. Når man skærer den igennem, ser man de smukke bølgede former i forskellige farvenuancer. Agat er derfor en perfekt smykkesten.

Vores fine MALIN halskæder med vedhæng i agat fører vi i fem flotte farver: blå, brun, lilla, grøn og pink.

De smukke MALIN ringe med agat har vi i farverne: rosa, lilla, cobolt blå samt blå.


Blå sandsten – opkvikkende og opmuntrende

Blå sandsten er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Vægten og Stenbukken

Sandsten findes primært i USA og Mexico.og virker opkvikkende og hjælper dig til at se lysere på livet. Den styrker din indre ro og giver dig styrken til at færdiggøre uafsluttede opgaver.

Den mørkeblå sten ligner næsten et lille univers, da den har små guldglimt, der spiller flot i lyset.

Blå sandsten finder du i vores Lucy ring samt i vores armbånd med natursten.

 

Tigerøje – skærp din koncentration og indlæring

Tigerøje er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Tvillingen, Løven, Jomfruen, Skorpionen og Stenbukken.
Den smukke tigerøjesten øger din personlig styrke, dit overblik, din følelse af tryghed samt din jordforbindelse.

Tigerøje hjælper med at få sandheden frem, samt med at se og forstå egne fejl. Den skærper din evne til at fokusere og giver mod til at fortsætte. Den er derfor rigtigt god til indlæringsvanskeligheder og manglende koncentration. Rent fysisk skulle den også virke fremmende på fordøjelsen.

Stenen veksler i lyse og mørkere ravformede toner, så man tydelig fornemmer, hvorfor den kaldes tigerøje.

Tigerøje finder du i vores Lucy ring samt i vores armbånd med natursten. Armbåndene fåes både i 4 mm, 8 mm og 6 mm samt med chip sten.

 

Rosakvarts – skjold mod stråling

Rosakvarts er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Krebsen, Jomfruen, Vægten og Stenbukken

Rosakvarts er kærlighedsstenen, som er over alle andre kærlighedssten. Ud over sin positive indflydelse på det romantiske, så er rosakvarts også fantastisk mod nervøsitet, da den giver dig ro, harmoni og balance.

Den styrker din hjerne og skabertrang, og så er stenen er god til at skærme mod stråling fra for eksempel computerskærme og telefoner. Den fungerer også som et slags ”skjold” mod negativ energi - så den kunne vi alle nok bruge en gang imellem :)

Rosakvarts finder du i vores Lucy ring samt i vores armbånd med natursten.

 

Jaspis – til ro og fordybelse

Jaspis er tilknyttet stjernetegnene: Løven, Vædderen, Skorpionen, Jomfruen, Krebsen og Stenbukken
Jaspis (Picture Stone) stammer fra Australien. Denne sten er både rensende og healende og god, hvis man vil være bedre til at fordybe sig i ting. Den har en naturligt beroligende effekt og styrker din jordforbindelse. Den siges at være smertelindrende.

Jaspis finder du i farven rød i vores FAITH halskæde.

Vi har også armbånd med Jaspis i smukke brune farvetoner samt varianten grøn dalmatiner, som er grønlige sten med prikker. En anden version er stenen Jaspis Dalmatiner, som sjovt nok er hvid med sorte pletter lige som hunderacen 😊

 

Jade – til en sund nattesøvn

Jade er tilknyttet stjernetegnene: Fisken, Tyren, Krebsen, Jomfruen, Vægten og Stenbukken

Jade styrker din livskraft og din intelligens. Den spreder fred og harmoni, så den er en rigtigt god sovesten. Prøv at lægge den under hovedpuden, når du skal sove. Jadens beroligende vibrationer vil hjælpe dig til at sove godt og komme af med undertrykte følelser gennem dine drømme.

Rent fysisk menes jade at være god til hjertet og hjælpe til at afgifte kroppen.

Jade forbinder mange nok med Japan, hvor naturstenen gennem årtusinder har været en foretrukken smykkesten. I 2016 blev jade faktisk udråbt til at være Japans nationalsten.

Den smukke grønne farve er dog også fascinerende, og den kan kombineres på kryds og tværs med mange andre farver.

Du finder jade i vores halskæde FAITH.

 

Snefnug – hold koncentrationen

Snefnug (obsidian) stenen er tilknyttet Jomfruens stjernetegn

Stenen kan give dig ro og balance og hjælper dig til at holde koncentrationen i pressede situationer, for eksempel på dit job eller derhjemme. Snefnug Obsidian kan også være med til at fjerne negativitet i dit hjem og være med til at skabe nye gode mønstre i dit liv. Snefnug hjælper os til at bevare jordforbindelsen.

Den smukke sorte sten har hvidlige og lysegrå aftegninger på overfladen, som klart ligner snefnug. Det gør, at stenen spiller fint i lyset i din halskæde eller ring. Hver eneste sten er unik med sit helt eget udtryk.

Du finder naturstenen snefnug i vores FAITH halskæde.

 

Grøn unakit – tryghed og håb

Grøn unakit stenen er tilknyttet Vægtens og Skorpionens stjernetegn

Denne smukke grønne sten giver en følelse af tryghed. Den styrker vores følelse af ansvar og håb. Den er god til at forbedre din evne til lederskab og giver en større bevidsthedsfølelse.

Unakit fjerner negativ energi og hjælper dig til at komme videre i livet. Den leder dig til at slippe fri fra negativ energi i fortiden og til at se fremad. Og så er stenen jo bare umanerlig smuk i sig selv!

Du finder grøn unakit i vores halskæde FAITH.

 

Turmalin – kreativitet og godt humør

Turmalin er tilknyttet stjernetegnene: Vandmanden, Fisken, Vædderen, Tyren, Tvillingen, Løven, Vægten, Skorpionen, Skytten og Stenbukken
En turmalin sten er kendt som perlen af kreative kunstnere. Rent faktisk blev turmalin stenen båret som en slags talisman af store digtere og kunstnere for at fremme kreativiteten. Turmalin stenen afbalancerer de maskuline og feminine energier i kroppen og holder dit humør oppe.

Den siges også at virke lindrende på sorg.

Turmalin finder du i vores halskæde LUCKY, som med sine mange farver lyser ethvert outfit op.

 

Karneol – sæt gang i dine drømme

Karneol er tilknyttet stjernetegnene: Vandmanden, Fisken, Vædderen, Tyren, Tvillingen, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen og Skytten

Karneol bringer held og lykke. Den booster din personlighed, kreativitet og medfølelse. Karneol øger din fysiske energi og styrker hormonbalancen.

Naturstenen styrker din spontanitet og livsappetit og hjælper dig med at føre dine drømme ud i livet. Karneol kaldes også ”igangsætteren”.

Karneol finder du i vores halskæde LUCKY.

Vi har også armbånd med karneol i to forskellige farver:

Karneol armbåndet er sammensat af sten i forskellige farvenuancer som rosa, hvid, grøn, gullig og over mod de sorte nuancer. Resultatet er et smukt armbånd, hvor stenene spiller flot sammen.

Karneol Veins har flotte varme brune nuancer, der spænder fra glødende ravtoner til de nougat- og flødefarvede toner. Armbåndet er fint og beroligende at se på.

 

Mookaite Jaspis – øg din beslutningsevne

Mookaite Jaspis er tilknyttet stjernetegnene: Skorpionen og Jomfruen

Mookaite Jaspis er en helbredende sten, som giver styrke. Man siger, at stenen beskytter den person, der bærer den, i vanskelige situationer. Derudover siges det, at den hjælper dig til at blive bedre til at vurdere problemer og tage beslutninger.

Nogen mener også, at den forbinder os med de kære, vi har mistet.

De lysende gule og rødbrune farver i stenene spiller flot sammen og skaber et smukt smykke.

Du finder både Mookaite Jaspis i vores halskæde LUCKY samt i vores armbånd med natursten.

 

Brun sandsten – beskyttelse mod negativ energi

Brun eller gylden sandsten, også kaldet guldsten, er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Vægten og Stenbukken

Denne sten virker rensende og opkvikkende på dig. Den har en naturlig glimmereffekt i selve stenen, og så er den bare guddommelig smuk. Gylden sandsten giver dig styrken til at færdiggøre uafsluttede opgaver og så giver den indre ro.

Guldstenens betydning

Et gammel udsagn om sandstenen lyder: ”nogle gange må du miste dit sind for at finde dig selv”. Guldstenen hjælper dig med at komme ud af dit hoved og ind i dit sind. Den hjælper på kaos i hovedet – og derfor er den også perfekt til ringe eller halskæder, da du hele tiden har stenene på dig.

Guldstenens egenskaber

Guldstenen er oprindeligt blevet betragtet som en krigskrystal, der beskytter mod negativ energi. Guldstenens helbredende egenskaber er kraftfulde, fordi dens energi virker genoprettende på balancen i kroppen og på energicenteret, der er forbundet med din kreativitet og indsigt.

Den glitrende glans på stenen ligner himlen, hvilket gør den til en attraktiv sten i krystalverdenen. Hvis du finder dig selv tiltrukket af dens æstetik, kan det være et tegn på, at du er klar til at træde ud af hverdagen og ind på en ny åndelig sti.

Du finder både brun sandsten i vores fingerring LUCKY og vores armbånd Haniel og lucky med natursten.

 

Gul citrin – ro til eksamen

Gul Citrin er tilknyttet stjernetegnene: Vandmanden, Vædderen, Tyren, Tvillingen, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen og Skytten

Denne natursten har en rensende effekt på dig - desuden kaldes den for eksamensstenen, fordi den virker afbalancerende og beroligende på den, som bærer den.

Man siger, at gul citrin, eller lemon citrin, som stenen også hedder, overfører solens energi til dig. Den virker stimulerende på dine intuitive evner og lader dig finde svarene inde i dig selv.

Den smukke sten med de gule og gyldne nuancer finder du i vores ring LUCKY.

 

Ringe og halskæder - vælg dit eget sæt

Du kan købe vores ringe og halskæder hver for sig, eller mikse og matche de farver, som passer til din garderobe. Er du vild med en særlig sten, kan du sammensætte dit eget smykkesæt med ring, halskæde og armbånd med den samme sten.

Vælger du den samme farveskala, får du et roligt og klassisk udtryk på dit smykkesæt. Du kan også vælge at skeje mere ud med farverne, så du skaber kontrast. For eksempel ved at kombinere farverne blå og gul eller farverne rød og grøn.

Vælg dine sten efter de gode egenskaber, du ønsker at styrke, eller vælg dem, du bedst kan lide efter farverne!

Se også vores forskellige sæt med armbånd. Vi leger gerne med strukturen, når vi sammensætter armbånd til os selv. Derfor har vi lavet nogle pakker, hvor du får armbånd med natursten mikset med Nepal perlearmbånd. De er vildt flotte sammen, og de forskellige sten og glasperler spiller flot op til hinanden på håndleddet.

Husk, at når du køber et Nepal perlearmbånd, så støtter du vores fantastiske kvindelige iværksættere i Nepal!

Giv et smykke til din veninde, værtinde, datter eller dig selv!

En ring, en halskæde eller et armbånd er en perfekt gave i mange situationer. Et smykke er en oplagt gave til værtinden, der byder ind i sit hjem, i stedet for den sædvanlige buket. Smykket vil skabe glæde mange gange, hvor buketten hurtigt falmer og er borte.

Det er nemt at gøre en smykkegave med natursten personlig. Kig efter din venindes yndlingsfarver eller køb et smykke med den natursten, der passer til hendes stjernetegn. Så kan du skrive et lille kort til, hvor du forklarer stenens egenskaber. Det er en sød og personlig gave, som den heldige modtager kan bruge igen og igen.

Leder du efter en lille ekstra gave til studenten, konfirmanden eller fødselaren, så er der også rig mulighed for at finde et eller flere smykker, der passer til lejligheden. Du kan selvfølgelig også kigge i vores store udvalg af hårbøjler, perlespænder og elastikker og lave en lille pakke med udvalgte accessories.

Levering af ringe, halskæder med videre

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

All rights served © LÉ MOSCH 2020

Kurven er tom