SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Øreringe

Øreringe til hverdag og festlige lejligheder

Øreringe

Se andre styles:

Læs mere om vores øreringe

Alle øreringe hos LÉ MOSCH er nøje udvalgt. Vi elsker klassiske og tidløse designs med et twist, som kan bruges igen og igen, år efter år, og stadig være lige så feminine og elskværdige som da vi så dem første gang. Men vi elsker også de designs som rammer moden nu og her, og som vi har et kort og intenst kærlighedsforhold til. Vi har mange typer af øreringe. Bl.a. små feminine ørestikker, øreringe der hænger, øreringe med små perler, hoops, tassels og andre typer af statement-øreringe.

Vi har brugt forskellige typer af materialer og effekter, bl.a. metal som er belagt med sølv eller guld, acetat med stik i sterling sølv, frynser, små perler og fjer. Alle produkterne er nikkelfri.

Moden

Smykker bruges til både hverdag og fest. Rent modemæssigt kan du gøre næsten hvad du vil. Det afhænger meget af din personlige stil og hvad du foretrækker at have på til forskellige typer af lejligheder. Om du er til spinkle øreringe der hænger, små ørestikker, tassels hoops, eller store statement-øreringe, så finder du det her hos LÉ MOSCH. Vælg noget der lige gør dét ekstra for dig! Du former selv dit look.

Moden lige nu er meget meget farverig og det afspejles også i vores kollektion af øreringe. Du finder øreringe med print i forskellige farvenuancer, f.eks. det skønne Marmor-print, Ice Blue, Leo, Zebra og Turtle. Vi har rød, blå og den fine dybe bottle green, rosa og vinrøde tassels.   

Hvis du har lyst til at skille dig ud, kan du lege lidt med et asymmetrisk look. Hav kun en statement ørering i det ene øre og en enkelt lille ørestik i det andet øre. Det fungerer især rigtig godt hvis statement-øreringen er lang. Du finder flere bud på lange statement-øreringe her hos LÉ MOSCH. Hvis du har flere huller i hvert øre, er du med på en af sæsonens store trends. Det åbner op for endnu mere leg, så prøv dig frem. Øreringene behøver ikke at passe sammen parvis så mix 'n match alt hvad du kan. Udtrykket må gerne virke lidt tilfældigt og bohemian. Kun fantasien sætter grænser. Se alle vores smykker her

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

 

Instagram