SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

8 ting vi gør, som du måske ikke kendte til

Dato: 24 / 07 / 2021

Jeg vil gerne tage dig med indenfor. Bag om LÈ MOSCH.

Hvad gør vi, som ingen andre ved?

Hvis du gerne vil vide mere om pigerne bag LÈ MOSCH, så læs 8 fun facts om os herunder:

 

1. Vi drikker kaffe hver morgen. Aldrig ren. Det er for stærkt. Så den bliver blandet med havremælk eller Baileys på udvalgte dage. 


2. Vi spiser ofte citronmåne - som i flere gange i ugen. Citronmånen spises til festlige lejligheder, og den er vores quilty pleasure. Vi har endda vundet en konkurrence hos Dancake, hvor vi vandt en masse citronmåner. 

 

3. Vi skiftes til at have snolder og frugt med. Vi snacker rigtig meget. Der er altid en anledning. 


4. Vi kan godt lide at danse. Der bliver danset og sunget, når vi pakker ordrer. Faktisk har vi en aftale med en danseskole (Dance Company Twenty - ja, dem fra "Den vildeste danser") om at hjælpe os med at blive bedre. 

 

5. Til min søn, Sylvesters fødselsdag fik vi citronmåne i en opgraderet version med glassur, lys og pynt. Heldigvis er vi enige om at være glade for citronmåner. 

 

6. Vi bruger vores mavefornemmelse, når vi skal designe nye varer. Derfor har vi buddhaer, sten og engle til at stå rundt omkring på lageret. Det giver os ro, og vi elsker det. 

 

7. Maria og jeg er tætte. Det er vidst ingen nyhed. Ved du også, at en dygtig instagrammer har malet et akvarelbillede af hende, som jeg nu har hængende i mit køkken? Jeg skulle jo nødigt undvære hende.  

 

8. Maria og jeg er som mand og kone. Vi kalder faktisk hinanden kone. Vi tænker ens og teleporterer nu, så vi behøver ikke at have en samtale mere. 

 

En uge hos LÉ MOSCH har mange punkter på to-do listen, og jeg havde på ingen måde kunne klare uden pigerne. 

Der vil ikke være noget LÈ MOSCH uden dem 🌷

Instagram