SPAR op til 80 % HER
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

BAG FACADEN || KAMPEN MOD MIT INDRE 🤯

Dato: 18 / 04 / 2021

Læste du citatet? Sommetider er det bare svært at se det. Kom med bag facaden af iværksætterlivet 👇🏻

Vi siger til os selv hver dag at vi ikke skal lade os rive med på de sociale medier... at vi ikke behøver det perfekte hjem, de perfekte børn, det perfekte parforhold, den perfekte balance mellem arbejde og familie. Og alligevel slår vi (læs jeg) os oven i hovedet når vi ikke formår at leve op til det. Ingen har nogensinde sagt højt at de krævede ovenstående ting af os og ingen af os kunne DRØMME om at sige det højt til andre mennesker. Hvorfor siger vi det så til os selv?

Pt er mit system hårdt ramt. Jeg er slet ikke så fandens sej som jeg går rundt og ligner. (Eller jo det er jeg måske når jeg tør sige det, det ved jeg ik🤷🏼‍♀️). Jeg føler mig ikke specielt sej i hvert fald.

Jeg kæmper en indre kamp med mig selv og om at vinde min hjerne tilbage. Så jeg igen kan blive den glade og sprudlende Tina ❤️.

Mit sind slår knuder og min hjerne krøller når der bliver stillet krav. Mit hjerte slår hurtigt. Mine hænder ryster. Jeg skammer mig over at jeg ikke bare kan tage mig sammen og holde hovedet højt... helt ærligt!

Jeg skammer mig over “hvorfor jeg ikke bare er normal”! Min indre stemme fortæller mig at jeg ER normal og at jeg ER god nok. Men mine tanker sender mig et mere dystert sted hen 🤯. Jeg er ved at finde ud af, at når det hele krøller og det hele bliver for meget... så skal jeg trække stikket og lige mærke mig selv. Sige til mig selv at det er ok lige at komme væk fra hverdagen og hvor der ikke er nogen der stiller krav. Og så er jeg dybt taknemmelig for at jeg har vores sommerhus i Vejers 🙏🏻.

"Tina hvorfor har du behov for at fortælle andre hvordan du har det"?

Det har jeg fordi jeg ved der er rigtig mange mødre, unge piger, iværksættere og rigtig mange andre som garanteret har det på samme måde - men skammer sig lige så meget som jeg gør. Og ved du hvad! Man skal sgu ikke skamme sig! Jeg ville ALDRIG sige til et andet menneske at han/hun skulle skamme sig fordi deres hjerne slog krøller eller manglede overskud eller var ked af det eller ude af balance... eller om noget overhovedet.

Dette er både en terapi, et spejl og en reminder til mig selv og dig der læser med om, at hamsterhjulet fucking køre konstant. Og hvis du ikke hopper af engang i mellem og lige mærker efter. Så bliver du kastet af... og det gør nuller naller. JEG blev kastet af fordi jeg ikke stoppede op. Heldigvis har jeg en familie og nogle mega seje kollegaer som puster på såret og hjælper mig med at få fodfæste igen (bevares de puster kun med et negativt coronapas!)

Tak fordi du læser med. Jeg håber det giver stof til eftertanke og at du på trods af at jeg deler ting fra mit liv kan adskille tingene. Jeg ER jo LÉ MOSCH udadtil (sammen med Maria).

Og der kan det ikke undgåes at der skal sættes en facade på engang i mellem. Og pssst. Det sker at vi virker super glade og overskudsagtige i en story men måske har vi lige haft et meld down. Sådan er SO ME, og det er også ok, men JEG skal selv huske at sorterer i det.

Der er rigtige mennesker bag og vi har alle et ansvar for at passe på os selv og hinanden. Somme tider skal der måske et ægte knus til i stedet for bare et like fra en der står dig nær. Og hey jeg er MEGA GLAD af natur, jeg ER gakkede og skæv i både min humor og min tilgang til livet i alle aspekter. Det finder jeg frem igen når jeg har ladet op efter sådan en weekend her 🙏🏼🤩.

 

God søndag derude.

Kh Tina 🌸

Relaterede produkter

Instagram