SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Brev fra vores penneven i Yiwu

Dato: 10 / 03 / 2021

I sidste uge havde børnene fået fortalt et eventyr i børnehaven: I eventyret kom folk strømmende til fra alle verdenshjørner for at se et vidunder. Og mens jeg rodede rundt på gulvet i garderoben efter Sylvesters anden våde handske, spurgte han: "Mor, hvorfor hedder det verdenshjørner, hvis jorden er rund?"

Det kan være lidt svært at forklare, når man ikke selv er helt sikker😂

Men hvis du nu spurgte mig, hvor Lé Mosch's produkter kommer fra, var det ikke så svært. Jeg kender nemlig alle mine leverandører personligt.

For eksempel Nicholas. Nicholas bor i Yiwu, en kinesisk by med 1,2 millioner indbyggere ca. 300 km. syd for Shanghai. Her er Nicholas og hans familie:

Nicholas og hans kone er vokset op i Yiwu og er 35 år gamle – de har sammen Niko, som er 8 år gammel.

Nicholas' søn går på en kostskole tæt på hvor de bor – det er meget almindeligt, at børn fra 8 års alderen sover på skolerne og kun er hjemme i weekenderne. Hans søn er ret dygtig til at danse, og har været med i flere musikvideoer.

Vi kommunikerer med Nicholas næsten hver dag. Ikke kun om produktionen af hårspænder eller hårklemmer. Vi skriver også sammen om hverdagsting: om hvordan coronavirussen påvirker hans arbejde, og hvordan vores børn og familier har det.

Her er hele Nicholas' storfamilie ude at samle bær og frugter i bjergene omkring Yiwu:

I dag er Nicholas blevet en slags penneven, samtidig med at han er vores leverandør. Det er super hyggeligt og gør det meget lettere at stole på, at alt går ordentligt for sig. Samtidig giver det tætte samarbejde os nogle fantastiske muligheder:

For eksempel kom min kollega Mia halsende ind i butikken en tirsdag morgen og fortalte, at hun havde drømt om hendes yndlings-retro-hårspænde fra skoletiden💡

Mia tegnede en hurtig skitse af hårspændet bag på en kuvert, jeg tog et billede og skrev til Nicholas, at spændet skulle være karry-farvet, og med en lille kam på bagsiden til at holde håret. Og det skulle fremstilles af acetat, en slags bioplastik, som er super holdbart og bedre for miljøet end akryl.

Og voilà! 🦋

Nicholas leverer nogle helt fantastiske produkter til Lé Mosch. Det er for eksempel Nicholas, der producerer Søren Le Schmidts smukke sløjfer.

Her skal du se et af Nicholas' andre fikse produkter: hårklemmen Sunny.

Sunny er fremstillet af bioplastikken acetat. I modsætning til almindelig plastik er acetat fremstillet af biologiske stoffer - og ikke af olie som f.eks. akryl.

Hårklemmen er både bedre for miljøet, og så sidder det mega godt i håret! Det har mere tyngde end en almindelig hårklemme, og en blødere feeling, så det ikke så let glider ud af håret.

Vi har Sunny i 43 forskellige farver og designs - med glitter, farvebobler, krystaller og masser af andre fine detaljer. Du kan helt sikkert finde én du holder af - og flere der passer til de outfits hjemme i skabet, der bare venter på at blive luftet påny💃

Relaterede produkter

Instagram