SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Du kender faktisk én fra min mødregruppe

Dato: 30 / 04 / 2021

Jeg må være ærlig.

Engang troede jeg ikke, at mødregrupper var noget for mig.

At diskutere ømme brystvorter, røde numser og motoriske færdigheder i flere timer. 

Men så skete det mest fantastiske. Maria skulle have en dreng samtidig med mig. 

Ja, dén Maria. Hende den smukke model på flere af vores billeder. 

Maria og jeg dannede vores egen mødregruppe med en flok veninder.  

At kunne dele sin graviditet og barsel med sin bedste veninde er guld værd. Vi har begge krøllede hjerner med mange kreative idéer. 

Det var Maria, der opfordrede mig til at sælge de ting, jeg syede på Instagram. Hun var grunden til, at LÉ MOSCH blev skabt og at hele iværksættereventyret startede.

Hun har været med hele vejen. Min tro følger. 

Mens jeg syede børnesengetøj på min symaskine, sad Maria ved sin og syede puder. Her startede hun By Lindgaard, som er et univers af unikke puder. 

Vores familier er som én stor. Vi kan ikke undvære hinanden. Vi har tilmed begge købt et sommerhus i Vejers, hvor vi holder ferie samtidig. Det er ren kærlighed 💕

På billedet er Tristan og Liam. Det er min ældre og Marias mellemste. De har fulgt hinanden fra de var helt små. Det startede med mødregruppen, så kom de i samme børnehave, og nu går de i samme klasse. 

Det er dejligt nemt. Hvis man har glemt et event, så husker den anden det 🤣

Maria og jeg er nogle rigtig "drengemødre" med en samlet drengeflok på 5 (+ 2 mænd). 

Holy shit - det kræver sin kvinde 💪

Jeg nyder livet som drengemor - selvom man sjældent sidder stille. Men hvor er jeg dog bare taknemmlig for, at vi fået samlet os sådan en lækker flok unger... - og med børnesolbrillerne fra LÈMOSCH bliver de bare endnu mere sprøde at se på 🥰

Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg tid på at være sammen med drengene. Vi bygger på den legopark, vi har stående midt i stuen, spiller fodbold eller hopper på trampolin.... Og så får jeg også lige lavet dagens knibeøvelser. Win win 😉

Instagram