SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Hov, hvornår blev jeg så gammel? 👵🏻

Dato: 07 / 12 / 2021

Jeg har netop fundet ud af, at Generation Z har vurderet, at sideskilning og slimfit jeans er ‘so last decade’.

Lige dér gik det op for mig, at jeg er blevet gammel.Heldigvis går jeg ikke op i, hvad der er moderne. Men alligevel...

Kære Generation Z, hvis I læser med, så vil jeg gerne komme med nogle bud på, hvad jeg vil sætte stor pris på, er et overstået kapitel for mit vedkommende.

Her tænker jeg især de lavtaljede jeans fra Miss Sixty og den synlige g-strengde overplukkede øjenbryn og den lille håndtaske i bedste Paris Hilton stil. 

Nu er det jo sådan, at historien gentager sig, og jeg er ikke i tvivl om, at bling og rottehalerkommer tilbage på mode en dag. Jeg var personlig utrolig øm med rottehaler og 🤫 jeg syede nededele af sort voksdug. Jeg lavede pels benvarmere af fake pels og jeg så op til Spice Girls - især Mel B... Og jaaaa, måden man fik samme hudfarve som Mel B, det var solariet nede ved busstationen i Horsens 🤷🏼‍♀️. Ja, sådan var det... dengang 97-98.
At tiden går, og vi alle bliver ældre, er en uundgåelig sandhed.

Alligevel er det som om, at Sarah Jessica Parker ikke har ret til at blive ældre. Jeg forstår det ikke. Mr. Big er jo heller ikke ligefrem uden grå hår længere? Og by the way... mindre spoiler, men har du set det nye Sex and the City? Vild første afsnit hva... Av det var nærmest som at miste en barndomskæreste jo. 


Ingen ser ud som for 20 år siden - og det er der noget smukt ved. Jo måske lige Helena Christensen, men hun må simpelthen være fra en anden planet. Det er urimeligt at hun skal være så smuk. Og så er den lukket 😆.
...

Generation Z - tak for at sende den klassiske baret på comeback.Får den også dig til at drømme om baguette, rødvin og franske fortovscaféer? MMåske den næste tøsetur med min veninde skal gå til Paris næste gang - Her er det Barcelona i 2019. INDEN vi fik besøg af en mindre influenza (eller noget). Men vi kommer stærkt igen.

7 decmeber er i hvert fald den dag jeg blev sat til denne verden og det var såmænd i 1982 - året hvor Commodore 64 blev lanceret, der var kulderekort i Danmark med minus 31,7 grader, den første CD bliver sat til salg i Tyskland, det danske band Laban bliver dannet og jaaaa 1 år og 5 dage efter Britney Spears bliver født. Det kan KUN blive en alletiders livshistorie der bliver startet den dag. I dag vil jeg spankulerer gaderne tynde, med min baret på hovedet - i lilla! For jeg skal shine dagen lang 🥳

Hvis du også vil shoppe baretterne, så finder du dem lige her i vores hatte kategori

SHOP HUER & BARETTER

God dag derude og tak fordi du læste med. Nu er der fødselsdagskage - Citronmåne naturligvis 😆

Instagram