SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Hvad kan dit ansigt sige om dig?

Dato: 26 / 12 / 2020

Sidste sommer prøvede jeg noget vildt – jeg fik en ansigtslæsning.

Jeg har altid troet lidt på, at der findes mere mellem himmel og jord. Ikke nødvendigvis engle, nisser og spøgelser, men jeg tror der findes energier, og at vi mennesker kan fornemme meget mere, end vi lige regner med.

Mange har en holdning til clairvoyance og fornemmelser, men min oplevelse er, at vi alle kan sætte os ned, koncentrere os, og fornemme verden dybere end normalt. Fornemmelsen er som en muskel, der skal trænes op.

Nå... men jeg blev ret fascineret af Fattima Loreen, som laver ansigtslæsninger og er ret anerkendt i den branche. Og ved du hvad: det var magisk!

Det var magisk på så mange måder: Tænk at ansigtet afslører så meget om os... Pludseligt ser du på andre mennesker på en helt ny måde.

Jeg fik ansigtslæsningen af ren nysgerrighed, men også fordi jeg gerne ville blive klogere på mig selv og på andre. Og tænk hvad kroppen sladrer om...!

Jeg købte Loreens bog efterfølgende, fordi jeg blev helt opslugt af idéen om at læse mennesket. Det her er på ingen måde en reklame, og jeg får ikke noget for at henvise dig. Det her er bare et tip og en opfordring til at læse Loreens bog, hvis du også synes, ansigtslæsning lyder spændende.

Instagram