SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Jeg springer ud af skabet ➣

Dato: 21 / 03 / 2021

Og jeg gør det med manér... Jeg vil da lige byde velkommen til alle jer nye som følger med.

Mit navn er Tina og det er mig som har startet LÉ MOSCH i tidernes morgen - tilbage i marts 2018 fik jeg en go ide.

Nemlig at gå fra børne acces til voksen acces. Jeg var en af de første i Danmark til at tage hårbøjler hjem og med kæmpe succes. Et helt år var der ingen som havde spottet trenden som er kommet for at blive. I dag står jeg med 7 ansatte, 2 agenter i Danmark og i Sverige (og som tilmed er søstre) og så har jeg en helt masse butikker og frisører rundt om i landet som forhandler vores fine hår accessories.

Og ved i hvad? Jeg er oven ud stolt af den succes vi har fået. Jeg havde på ingen måde kunnet klare det uden min tro følgere - min mand Peter som nu er direktør i firmaet og min veninde gennem 13 år Maria som du kender som hende den smukke mulat på alle vores billeder.

Jeg må erkende at jeg ikke kan have alle kasketter på i firmaet. Min passion er for at designe og inspirere jer derude - vise jer at i kan tage lige præcis det tøj på som i vil. I skal ikke lade jer dikterer af moden, men tænk hellere over hvad i har det behageligt i! Selvom moden dikterer stramme højtaljede jeans og en fin lille tank top, så tager jeg ballon kjole på, en kimono, en denim vest og et stort tørklæde. Og ja det er mange lag og ja man kan ikke se hvor min krop starter og slutter.

Men ved du hvad?

I don't care for jeg har det behageligt i mit outfit og jeg ELSKER farver og mønstre - både på kryds og tværs. Jeg elsker at vores stil er anderledes og at folk lige kigger en ekstra gang fordi tjaaaah de synes måske i første omgang at det ser lidt vildt ud, og bag efter tænker de - "gid det var mig der turde gå sådan rundt som tøserne i LÉ MOSCH gør". men pssssst... det kan du også... spring ud i at tage det tørklæde om hovedet for du ser mindst lige så cool ud som os - skid hul i om folk kigger efter dig på gaden. Det er deres problem hvis de synes du ser skæg ud. Du er bare fashion 🤷🏼‍♀️.⁠

 

DU ER FANTASTISK UANSET HVAD ANDRE TÆNKER ELLER SIGER. DET ER DIN KROP, DIT HYLSTER OG DU KAN GØRE MED DEN HVAD DU VIL. JEG VÆLGER COMFY TØJ OG MASSER AF FARVER 😆🥳💁🏼‍♀️⁠

Tak fordi du læste med hele vejen til ende og ned til det vigtige budskab.⁠

Relaterede produkter

Instagram