SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Mig og Mel B🤎

Dato: 28 / 11 / 2020

Da jeg var teenager, ville jeg gøre ALT for ikke at være anderledes. Samtidig syntes jeg, Mel B fra Spice Girls var den sejeste, fordi hun var anderledes!

Jeg voksede op i Horsens, og dengang i 90'erne var vi nede i byen hver dag og spise sandwich og shoppe i Pigernes Butik.

Vi købte ikke noget hver gang, men vi var altid inde og sige hej. Nogle gange må personalet have tænkt, om ikke vi havde andet at lave? Men dengang i 90'erne var der ikke andet at give sig til...

Pigernes Butik var bygget op på samme måde som vores showroom: den nederste etage var lidt damet, og den øverste var der de unge holdt til. Og dér arbejdede Bettina. Hun havde sådan et stort krøllet orange hår – det mindede os om Aqua – og hun var alletiders til at guide os igennem tøjvalget.

Og det var bare det fedeste, når man kunne komme derop, og Bettina gad at snakke med os. Så syntes vi selv, at vi var lidt seje. Vi følte os anerkendt. Og når personalet havde noget fedt tøj på, så købte vi det jo. Vi købte jo the look! Så de var kæmpe forbilleder, og betød helt sikkert meget for, hvorfor jeg startede Lé Mosch.

Instagram