UDSALG || SPAR OP TIL 85%
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Om mange huer og mange personligheder

Dato: 10 / 11 / 2021

Jeg tror, jeg har ligeså mange huer, som jeg har personligheder.

Jeg har virkelig, virkelig mange huer – måske over 20, hvilket er unødvendigt, eftersom jeg kun kan have én på af gangen.

I dag slog det mig, at jeg i en lidt overført betydning, hver dag kan tage en ny hue på og være en ny person. I løbet af dagen kan jeg godt skifte hue, fordi noget har ændret sig, og fordi der er en anden side af min personlighed, der skal frem.

Jeg har huer i alskens farver, med mærkat og uden, i uld, i bomuld, i grov strik og i fin strik. Der er mange af vælge imellem, men den HER er min favorit 👇

Sommertider bruger vi også huer når vi har fedtet og daggammel hår. I stedet for tør-shampoo som udtørre hår'et og slider på det, så napper vi en hat på så man ikke ser bunden - og vupsi så har vi et cool look hvor ingen ser hvorfor. Dette kan du både gøre med strik huen men også med de fede baretter eller små turban hatte. Maria og Camilla har her baretterne og turban huerne på sammen med et helt almindeligt outfit. 

Synes du ikke også det ser fedt ud??? Prøv det selv

DU FINDER VORES HUER HER

Kun fantasien sætter grænser når du leger med farver og mønstre og som i jo ved, så er jeg selv en sucker for farver og det samme er tøserne - men somme tider er det jo også rart med et HELT nedtonet look, ligesom Camilla har på billedet med Cana Kimononoen i sort glitter 😜.

Husk at vi altid har masser af nyheder, dem finder du HER

God fornøjelse og god shoppelyst

 

Instagram