Tjek vores MEGA BAZAR her 🛍
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Solbriller børn

Alle børne solbriller er med UV400 beskyttelse og inklusiv stof etui.

Solbriller børn

Se andre styles:

Solbriller til børn

Det er efterhånden almenkendt, at skarpt sollys i øjnene hæmmer vores sanser og er en stor kilde til irritationsmomenter. Derfor er det da også helt naturligt, at mange bruger solbriller så snart, solen kommer frem mellem skyerne på den danske sommerhimmel. 
Det er dog ikke alle, der husker at også vores børn har behov for solbriller. Solbriller til børn er faktisk mindst lige så vigtige at huske, som når du selv bruger solbriller, selvom de sjældent brokker sig over at få solen i øjnene. Derfor finder du hos Lemosch et stort udvalg af smarte og fancy børnesolbriller, så du kan klæde dit barn godt på til at gå de varme somre i Danmark og udlandet i møde.

Find dine solbriller til børn hos Lemosch

Leder du efter et par smarte, moderigtige og beskyttende solbriller til dit barn, så kan du finde det helt perfekte par lige her på siden. Vi har et stort udvalg af kvalitetssolbriller til børn, så du helt sikkert kan finde et par, der passer til lige netop dit barn. Ved at købe solbriller her på siden gør du med garanti en god handel, da du både får god kvalitet og massere af fordele til en god pris.

  • Alle børnesolbriller er med UV 400 beskyttelse
  • Medfølgende stof etui
  • Flotte designs
  • Fri fragt ved køb for mere end 299 kroner
  • Gå ikke på kompromis med kvaliteten af børnesolbriller

Vi kender vigtigheden af at have udstyret i orden. Det gælder især, når det kommer til solbriller, da vi ved, hvor meget det betyder at have nogle gode solbriller, der skærmer øjnene for direkte og skarpt sollys. Derfor er alle vores solbriller til børn med UV 400 beskyttelse, hvilket betyder, at de har kvalitetsglas, der blokerer alle UV stråler, og derfor beskytter øjnene bedre end billigere former for glas, der blot har CE mærkning. Vi lægger stor vægt på, at vores solbriller til børn ikke blot ligner nogen, der giver stor beskyttelse for øjnene, men at de rent faktisk også leverer den fulde beskyttelse.

Pas godt på dine solbriller

Det kan være svært at lære helt små børn, at de skal passe godt på deres ting. Ikke desto mindre er det vigtigt, at de allerede som helt unge lærer, at det er vigtigt at passe på sine ting og ikke bare kaste rundt med dem, da mange ting som f.eks. solbriller hurtigt kan gå i stykker.
Derfor prioriterer vi at hjælpe de unge mennesker med at passe på deres solbriller ved altid at sørge for, at der medfølger et stof etui, når du køber børnesolbriller hos os. 
Det gør det meget konkret, hvordan børnene skal agere i forhold til solbriller, og at det både er vigtigt, men også nemt at passe på solbriller. De skal blot puttes i det medfølgende etui og lægges et sted, der er nemt at finde, så de er klar til næste gang. Det gør det også nemmere for dig som forælder at vænne dit barn til at beskytte sine solbriller og give dem en længere levetid.

Billige børnesolbriller

Når du kigger igennem vores udvalg af solbriller til børn vil du hurtigt opdage, at alle vores børnesolbriller fås til billige priser, der er ganske overkommelige. Vi sætter nemlig pris på, at god kvalitet ikke behøver at koste en formue. Især når man køber solbriller til børn, er det vigtigt, at de ikke koster alverden, da de ofte vil gå i stykker ved uheld. Derfor skal selv smarte og gode solbriller kunne fås til børn til gode priser, så du ikke hele tiden skal gå rundt og frygte, at de nu går i stykker. Du kan derfor med god samvittighed sende dit barn afsted i skole eller på tur med smarte og moderigtige solbriller uden at skulle sprænge banken endnu engang i tilfælde af, at de ikke kommer med hjem igen.

Selvom vi altid prioriterer lave priser, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, når det kommer til solbriller til børn, og derfor får du her på siden en unik mulighed for at købe flotte og fancy solbriller i god kvalitet til dit barn uden at hoste op med den helt store pengepung.

Find de helt rigtige solbriller til dit barn

Det kan ofte være svært at finde de helt rigtige briller eller solbriller, da mulighederne ofte er uendelig mange og kræsheden lige så. Det samme gør sig gældende for dit barn, selvom dit barn formentlig ikke vil stille de helt store krav til udseendet af solbrillerne. Det er dog vigtigt, at du finder et par, der både beskytter dit barns øjne til fulde og som dit barn samtidig vil bære med glæde. Derfor indeholder vores udvalg af solbriller til børn flere forskellige designs og farver.

Vi har blandt andet de helt hippe og moderne runde solbriller med den brede kant i forskellige farver, der er perfekte til både drenge og piger, der ønsker at ligne de smarte voksne i modebladene. De fås blandt andet med dyreprint, så dit barn kan være med på den nyeste mode.
Derudover har vi også flere forskellige pilotsolbriller, der gør det muligt for de unge mennesker at gå rundt og ligne de store idoler som Brad Pitt og Tom Cruise. Hvilken ung knægt ønsker ikke det?

Undgå hæmning af sanserne

Det er ikke kun for sjov og for udseendets skyld, at vi så ofte tager solbriller på, når vi befinder os i solen. Der er helt simpel og meget vigtig forskning, der viser, at skarpt sollys direkte i øjnene hæmmer vores sanser. Især vores synssans bliver voldsomt svækket, hvilket for mange er vores vigtigste sans.

Derfor bør du tage et kig på vores flotte udvalg af solbriller til børn og bestille dit og dit barns yndlingspar.

Instagram