Hårklemmer

Se alle vores skønne hårklemmer i flere størrelser og mange farver og mønstre.

Længere nede kan du se en video med inspiration til hvordan du bruger hårklemmerne. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Læs mere om vores hårklemmer

Her hos LÉ MOSCH finder du et stort udvalg af hårklemmer, eller hårclips og claws, som de også kaldes. Vores hårklemmer er fantastiske til at samle håret og det kan gøres på uendelige måder. Hvis du har brug for at sætte håret op når tingene lige skal gå hurtigt eller du vil skabe et lækkert og cool look med noget andet end en hårelastik, så er hårklemmerne helt sikkert noget for dig. Perfekte til nemme håropsætninger. Desuden kan de bruges som prikken over i'et til dit outfit, især hvis du går meget i sort tøj, og mangler lidt farvekrydderi. 

Sno håret og sæt det op i nakken på den helt klassiske måde. Eller sno håret i en høj knold og lad hårklemmen holde knolden på plads. Du kan også sætte øverste del af håret op med en hårklemme høj på hovedet og lade resten af håret hænge. Hvis du mangler lidt inspiration så besøg vores instragramprofil. Du finder os på @lemosch_denmark.  

Hos LÉ MOSCH har vi lavet hårklemmerne i flere modeller og mange farver og mønstre, så du har et bredt udvalg og dermed mulighed for at vælge de helt rigtige til dig. Om du er til små eller store hårklemmer, glimmer, pangfarver, mønstre eller nedtonede farver, så har vi dem på lager. Vi får ofte nye modeller hjem, så følg med på Instagram og webshoppen. Se hele vores udvalg af hårspænder og hårklemmer her.

All rights served © LÉ MOSCH 2019

Kurven er tom