SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Smykker

Se vores fine udvalg af blandt andet sten smykker her

Smykker

Læs mere om vores udvalg af smykker

Hvis du har fulgt lidt med på vores Instagram eller kigget på billeder her på siden, så har du nok allerede en god fornemmelse af, at vi er ret vilde med farver, mønstre og bling.

Derfor elsker vi også smykker, og vi er hele tiden på udkig efter halskæder, øreringe og fingerringe, der passer ind i vores univers her hos LÉ MOSCH.

Her på siden finder du det absolut bedste, som er vi er stødt på i vores søgen. Fordyb dig i de mange smukke natursten og deres betydninger, eller støt kvinderne i Nepal ved at vælge deres fine håndlavede perlearmbånd i et væld af farver.

Du finder mange forskellige slags smykker her hos os, men fællesnævneren må vist være, at de alle er statementsmykker. De går super godt til at løfte et neutralt sort outfit eller give personlighed til en flagrende skjortekjole.

Mange af vores smykker har også en stærk tilknytning til naturen. Det kan du læse om herunder.

Nepal armbånd støtter kvinderne i Nepal

Vi er helt forelskede i vores glasperlearmbånd, som du ruller på armen. De er nemlig ikke kun smukke, de rummer også en fin historie. Det er selvstændige kvinder i Kathmandu i Nepal, der producerer armbåndene. På den måde tjener de penge til at forsørge familien, sende deres børn i skole og kunne lægge lidt til side.

Hver og et af de perlebroderede armbånd er produceret med kærlighed og ordentlighed. Når du køber vores Nepal armbånd, støtter du samtidigt de nepalesiske kvinders kamp for selvstændighed og et værdigt liv gennem iværksætteri.

De seks smukke kvinder, der producerer vores armbånd, hedder Sunita, Manju, Sanju, Maya, Gita og Parbati og bor alle i Kathmandu. Send dem en venlig tanke, næste gang du tager dit Nepal armbånd på 😊

Pynt dig med øreringe

Lige meget om du er til en lille pæn ørestik eller en mere voluminøs hoop, så kan du finde et par flotte øreringe her på siden. Vi har øreringe i forgyldte, forsølvet og perler samt hoops i acetat i mange smukke mønstre.

Du kan for eksempel kigge på vores model Noa, som er en bredere hoop på fem centimeter i diameter. Den findes i farvekombinationer som gul/sort, rose turtle og blur green. Vil du gerne have en lettere ørering, men stadig med det samme udtryk, skal du tage et kig på Phibs, som er en smallere hoop. Den kan du for eksempel finde i farverne: sunset powder og lavender.

Skal du til fest, eller er du bare vild med hverdagsbling, så tjek lige vores glam ørering ud. Her får du forgyldninger og similisten for alle pengene, og den er selvfølgelig nikkelfri.

Tjek også vores ørestikkere ud, som er så gode at kombinere med de større øreringe. I øjeblikket er det super trendy med en stor statement ørering i det ene øre, og en mindre ørering i det andet. Og så er det selvfølgelig bare de dage, hvor det er mest praktisk med ørestikkere alene. Vi har smukke varianter som ”Louie - Tree of life”, ”Louie – Sleep” og ”Louie – Leaf”.

Og behøver vi fortælle dig, at vores øreringe alle passer utroligt godt til en flot hårbøjle? Dem finder du selvfølgelig også her hos LÈ MOSCH 😊

Smykker med natursten

Hver eneste af vores halskæder og ringe med natursten er unikke, så du er sikker på at få et smykke, som kun du har. Naturen har formet stenenes udtryk, og de forskellige lag i stenene gør, at hver eneste vedhæng eller ring har sit eget udtryk.

De smukke sten siges også at have gode egenskaber, som kan hjælpe os med mange forskellige aspekter i livet. Stenene er tilknyttet forskellige stjernetegn, som de har bedst indvirkning på. Du kan dog sagtens vælge smykke ud fra udseende, for stenen skulle også have en positiv effekt på dig, selvom du har et andet stjernetegn.

Herunder kan du se, hvad de forskellige natursten siges at have som egenskaber.

Agat – styrk din selvtillid

Agat er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Tvillingerne og Skorpionen

Det siges, at naturstenen agat styrker din selvtillid og din intelligens. Når du har et smykke med agat på, påvirker stenens gode energi dig. Den skulle hjælpe dig til at formulere dig bedre, tænke mere klart og opnå større handlekraft. Agat skulle også have en positiv virkning på kvinder, der ammer.

Agat er en vulkansten, der oftest er mørk udenpå. Når man skærer den igennem, ser man de smukke bølgede former i forskellige farvenuancer. Agat er derfor en perfekt smykkesten.


Blå sandsten – opkvikkende og opmuntrende

Blå sandsten er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Vægten og Stenbukken

Sandsten findes primært i USA og Mexico og virker opkvikkende og hjælper dig til at se lysere på livet. Den styrker din indre ro og giver dig styrken til at færdiggøre uafsluttede opgaver.

Den mørkeblå sten ligner næsten et lille univers, da den har små guldglimt, der spiller flot i lyset.

Tigerøje – skærp din koncentration og indlæring

Tigerøje er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Tvillingen, Løven, Jomfruen, Skorpionen og Stenbukken.
Den smukke tigerøjesten øger din personlig styrke, dit overblik, din følelse af tryghed samt din jordforbindelse.

Tigerøje hjælper med at få sandheden frem, samt med at se og forstå egne fejl. Den skærper din evne til at fokusere og giver mod til at fortsætte. Den er derfor rigtigt god til indlæringsvanskeligheder og manglende koncentration. Rent fysisk skulle den også virke fremmende på fordøjelsen.

Stenen veksler i lyse og mørkere ravformede toner, så man tydelig fornemmer, hvorfor den kaldes tigerøje.

Rosakvarts – skjold mod stråling

Rosakvarts er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Krebsen, Jomfruen, Vægten og Stenbukken

Rosakvarts er kærlighedsstenen, som er over alle andre kærlighedssten. Ud over sin positive indflydelse på det romantiske, så er rosakvarts også fantastisk mod nervøsitet, da den giver dig ro, harmoni og balance.

Den styrker din hjerne og skabertrang, og så er stenen er god til at skærme mod stråling fra for eksempel computerskærme og telefoner. Den fungerer også som et slags ”skjold” mod negativ energi - så den kunne vi alle nok bruge en gang imellem :)

Jaspis – til ro og fordybelse

Jaspis er tilknyttet stjernetegnene: Løven, Vædderen, Skorpionen, Jomfruen, Krebsen og Stenbukken
Jaspis (Picture Stone) stammer fra Australien. Denne sten er både rensende og healende og god, hvis man vil være bedre til at fordybe sig i ting. Den har en naturligt beroligende effekt og styrker din jordforbindelse. Den siges at være smertelindrende.

Vi har også armbånd med Jaspis i smukke brune farvetoner samt varianten grøn dalmatiner, som er grønlige sten med prikker. En anden version er stenen Jaspis Dalmatiner, som sjovt nok er hvid med sorte pletter lige som hunderacen 😊

Jade – til en sund nattesøvn

Jade er tilknyttet stjernetegnene: Fisken, Tyren, Krebsen, Jomfruen, Vægten og Stenbukken

Jade styrker din livskraft og din intelligens. Den spreder fred og harmoni, så den er en rigtigt god sovesten. Prøv at lægge den under hovedpuden, når du skal sove. Jadens beroligende vibrationer vil hjælpe dig til at sove godt og komme af med undertrykte følelser gennem dine drømme.

Rent fysisk menes jade at være god til hjertet og hjælpe til at afgifte kroppen.

Jade forbinder mange nok med Japan, hvor naturstenen gennem årtusinder har været en foretrukken smykkesten. I 2016 blev jade faktisk udråbt til at være Japans nationalsten.

Den smukke grønne farve er dog også fascinerende, og den kan kombineres på kryds og tværs med mange andre farver.

Snefnug – hold koncentrationen

Snefnug (obsidian) stenen er tilknyttet Jomfruens stjernetegn

Stenen kan give dig ro og balance og hjælper dig til at holde koncentrationen i pressede situationer, for eksempel på dit job eller derhjemme. Snefnug Obsidian kan også være med til at fjerne negativitet i dit hjem og være med til at skabe nye gode mønstre i dit liv. Snefnug hjælper os til at bevare jordforbindelsen.

Den smukke sorte sten har hvidlige og lysegrå aftegninger på overfladen, som klart ligner snefnug. Det gør, at stenen spiller fint i lyset i din halskæde eller ring. Hver eneste sten er unik med sit helt eget udtryk.

Grøn unakit – tryghed og håb

Grøn unakit stenen er tilknyttet Vægtens og Skorpionens stjernetegn

Denne smukke grønne sten giver en følelse af tryghed. Den styrker vores følelse af ansvar og håb. Den er god til at forbedre din evne til lederskab og giver en større bevidsthedsfølelse.

Unakit fjerner negativ energi og hjælper dig til at komme videre i livet. Den leder dig til at slippe fri fra negativ energi i fortiden og til at se fremad. Og så er stenen jo bare umanerlig smuk i sig selv!

Turmalin – kreativitet og godt humør

Turmalin er tilknyttet stjernetegnene: Vandmanden, Fisken, Vædderen, Tyren, Tvillingen, Løven, Vægten, Skorpionen, Skytten og Stenbukken
En turmalin sten er kendt som perlen af kreative kunstnere. Rent faktisk blev turmalin-stenen båret som en slags talisman af store digtere og kunstnere for at fremme kreativiteten. Turmalin stenen afbalancerer de maskuline og feminine energier i kroppen og holder dit humør oppe.

Den siges også at virke lindrende på sorg.

Karneol – sæt gang i dine drømme

Karneol er tilknyttet stjernetegnene: Vandmanden, Fisken, Vædderen, Tyren, Tvillingen, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen og Skytten

Karneol bringer held og lykke. Den booster din personlighed, kreativitet og medfølelse. Karneol øger din fysiske energi og styrker hormonbalancen.

Naturstenen styrker din spontanitet og livsappetit og hjælper dig med at føre dine drømme ud i livet. Karneol kaldes også ”igangsætteren”.

Vi har for eksempel armbånd med karneol i to forskellige farver:

Karneol armbåndet er sammensat af sten i forskellige farvenuancer som rosa, hvid, grøn, gullig og over mod de sorte nuancer. Resultatet er et smukt armbånd, hvor stenene spiller flot sammen.

Karneol Veins har flotte varme brune nuancer, der spænder fra glødende ravtoner til de nougat- og flødefarvede toner. Armbåndet er fint og beroligende at se på.

Mookaite Jaspis – øg din beslutningsevne

Mookaite Jaspis er tilknyttet stjernetegnene: Skorpionen og Jomfruen

Mookaite Jaspis er en helbredende sten, som giver styrke. Man siger, at stenen beskytter den person, der bærer den, i vanskelige situationer. Derudover siges det, at den hjælper dig til at blive bedre til at vurdere problemer og tage beslutninger.

Nogen mener også, at den forbinder os med de kære, vi har mistet.

De lysende gule og rødbrune farver i stenene spiller flot sammen og skaber et smukt smykke.

Brun sandsten – beskyttelse mod negativ energi

Brun eller gylden sandsten, også kaldet guldsten, er tilknyttet stjernetegnene: Tyren, Vægten og Stenbukken

Denne sten virker rensende og opkvikkende på dig. Den har en naturlig glimmereffekt i selve stenen, og så er den bare guddommelig smuk. Gylden sandsten giver dig styrken til at færdiggøre uafsluttede opgaver og så giver den indre ro.

Guldstenens betydning

Et gammel udsagn om sandstenen lyder: ”nogle gange må du miste dit sind for at finde dig selv”. Guldstenen hjælper dig med at komme ud af dit hoved og ind i dit sind. Den hjælper på kaos i hovedet – og derfor er den også perfekt til ringe eller halskæder, da du hele tiden har stenene på dig.

Guldstenens egenskaber

Guldstenen er oprindeligt blevet betragtet som en krigskrystal, der beskytter mod negativ energi. Guldstenens helbredende egenskaber er kraftfulde, fordi dens energi virker genoprettende på balancen i kroppen og på energicenteret, der er forbundet med din kreativitet og indsigt.

Den glitrende glans på stenen ligner himlen, hvilket gør den til en attraktiv sten i krystalverdenen. Hvis du finder dig selv tiltrukket af dens æstetik, kan det være et tegn på, at du er klar til at træde ud af hverdagen og ind på en ny åndelig sti.

Gul citrin – ro til eksamen

Gul Citrin er tilknyttet stjernetegnene: Vandmanden, Vædderen, Tyren, Tvillingen, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen og Skytten

Denne natursten har en rensende effekt på dig - desuden kaldes den for eksamensstenen, fordi den virker afbalancerende og beroligende på den, som bærer den.

Man siger, at gul citrin, eller lemon citrin, som stenen også hedder, overfører solens energi til dig. Den virker stimulerende på dine intuitive evner og lader dig finde svarene inde i dig selv.

Vælg dit eget sæt

Du kan købe vores ringe, øreringe og halskæder hver for sig, eller mikse og matche de farver, som passer til din garderobe. Er du vild med en særlig sten, kan du sammensætte dit eget smykkesæt med ring, halskæde og armbånd med den samme natursten.

Vælger du ens farveskala, får du et roligt og klassisk udtryk på dit smykkesæt. Du kan også vælge at skeje mere ud med farverne for at skabe kontrast. For eksempel ved at kombinere farverne blå og gul eller farverne rød og grøn.

Vælg dine sten efter de gode egenskaber, du ønsker at styrke, eller vælg dem, du bedst kan lide efter farverne!

Se også vores forskellige sæt med armbånd. Vi leger gerne med strukturen, når vi sammensætter armbånd til os selv. Derfor har vi lavet nogle pakker, hvor du får armbånd med natursten mikset med Nepal perlearmbånd. De er vildt flotte sammen, og de forskellige sten og glasperler spiller flot op til hinanden på håndleddet.

Husk, at når du køber et Nepal perlearmbånd, så støtter du vores fantastiske kvindelige iværksættere i Nepal!

Giv et smykke til din veninde, værtinde, datter eller dig selv!

En ring, en halskæde eller et armbånd er en perfekt gave i mange situationer. Et smykke er en oplagt gave til værtinden, der byder ind i sit hjem, i stedet for den sædvanlige buket. Smykket vil skabe glæde mange gange, hvor buketten hurtigt falmer og er borte.

 

Det er nemt at gøre en smykkegave personlig. Kig for eksempel efter din venindes yndlingsfarver eller køb et smykke med den natursten, der passer til hendes stjernetegn. Så kan du skrive et lille kort til, hvor du forklarer stenens egenskaber. Det er en sød og personlig gave, som den heldige modtager kan bruge igen og igen.

 

Leder du efter en lille ekstra gave til studenten, konfirmanden eller fødselaren, så er der også rig mulighed for at finde et eller flere smykker, der passer til lejligheden. Du kan selvfølgelig også kigge i vores store udvalg af hårbøjler, perlespænder og elastikker og lave en lille pakke med udvalgte accessories.

 

Levering af ringe, halskæder med videre

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

Instagram