Smykker

Se vores fine udvalg af smykker her

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Vis alle

Hvorfor er smykker så fantastiske?

Smykker er fantastiske fordi de ofte er prikken over i'et i dit outfit, og i mange tilfælde meget personlige. Man kan udtrykke mange ting med smykker, og det er ikke tilfældigt at smykker ofte bliver valgt som gave til den helt særlige veninde, en søster eller mor. Smykker bæres tæt på kroppen og har ofte en lang levetid, afhængig af den aktuelle mode og ikke mindst personlig stil og smag. Tit forbinder man også smykker med minder, eller de har en særlig betydning. 

Smukke smykker kan gøre selv det kedeligste sæt tøj festligt og stilfuldt. Om du vælger små diskrete ørestikker eller nogle større statement-øreringe, hoops, forskellige typer af armbånd og kæder, så vil det altid tilføre dit look noget kant og noget personligt, og du skinner bare lidt mere!

Smykker kan bruges både til hverdag og fest. Rent modemæssigt er næsten alt tilladt. Det afhænger meget af din personlige stil og hvad du foretrækker til forskellige lejligheder. Øreringe der hænger, hoops, små ørestikker, perler, halskæder, armbånd osv. Find dét der gør noget ekstra for lige dig! Du former selv dit look. 

Hos LÉ MOSCH finder du bl.a. mange forskellige slags ørestikker og øreringe. Armbånd er også en del af kollektionen, og du er meget velkommen til at gå på opdagelse i vores smykkesamling. Vi har fyldige øreringe, øreringe med frynser, tasseløreringe, hoops, armbånd og ørestikker i forskellige materialer. Materialerne har en stor effekt og er også med til at forme dit look. Dyreprint, farver, små perler og fjer udtrykker hver især noget helt forskelligt.   

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren men vil du hellere afhente et andet sted, så kan det også lade sig gøre. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

COPYRIGHT LÉ MOSCH denmark 2019

Kurven er tom