SPAR op til 80% HER
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Gavekort

Hvis du er løbet tør for gaveidéer, og vil være sikker på at give en gave som vækker glæde, så er et gavekort en rigtig god idé! Hos os kan du selv bestemme beløbets størrelse, så det passer til anledningen og din pengepung. Med et gavekort til vores webshop sikrer du, at dine kære kan købe det, de ønsker sig allermest. 

 
Gavekort

Se andre styles:

Glæd en særlig person med et gavekort til LÉ MOSCH

Et gavekort er en af de slags gaver, man altid bliver glad for at modtage. Selvom det oftest blot er et lille symbolsk kort man pakker ud, så får man stor glæde af det. Hvis du er løbet tør for gaveidéer, tilbyder vi hos LE MOSCH, at du kan købe gavekort, så du kan glæde en særlig person i dit liv med et valgfrit beløb til vores webshop. Gavekortet kan bruges til hele webshoppen. Det er et rigtig godt valg af købe et gavekort til LÉ MOSCH, da vi har et bredt udvalg. Vi har masser af bl.a. hårbånd, hårbøjler, smykker, hårspænder og hårelastikker. Der er derfor næsten med garanti er et eller flere produkter som modtageren af gavekortet kan bruge.

Bestem selv beløbet

Hos os bestemmer du selv hvor stort beløbet skal være. Du bestemmer altså helt selv hvor mange penge din modtager skal have at shoppe for på LÉ MOSCH shoppen. Fordi vores produkter har fantastiske priser kan du bestille gavekort på helt ned til 100 kr. Om du vil modtage det i din egen eller i din modtagers mail-indbakke er op til dig.

 

Instagram