SPAR op til 80% HER
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Godteposer

Her finder du vores godteposer. Disse godteposer er et mix af alt muligt godt, og derfor ved du heller ikke hvad du får. Men det du får har en langt højere værdi end det du giver for posen.

Godteposer

Løber du ofte tør for gaveideer? Så har vi her den ultimative gave kategori til dig. Vi har sammensat nogle lækre godteposer som du kan bruge til værtindegave, pakkekalender, pakkeleg, julegave, fødselsdagsgave - kun fantasien sætter grænser for hvad de gaver kan bruges til. Fælles er at de kun koster fra 100 kr og så ved ingen hvad der i pakken før i åbner den.

Godteposer til overskuelige priser

Vi har en masse lækre produkter som måske udgår fra vores sortiment. Måske har vi kun enkelte stk tilbage af et armbånd, måske har vi fået nogle prøver fra en leverandør som vi ikke skal bruge fordi de fx er for dyre at producerer, eller måske er det et 2 sorterings produkt som ikke fejler noget øjet ser, men alligevel ikke ligner det produkt det burde. Disse smukke ting skal ikke bare stå og samle støv, men i stedet ud til jer, så i kan bruge dem og få glæde af dem. 

Vi har 3 kategorier af godteposer, nemlig; den klasssike, pangfarvede og til dig der elsker jordfarver. Fællesnævner er at de kun koster fra 100 kr kr men har en værdi helt op til 1200 kr (på de dyreste godteposer). Alle boxe er forskellige, så du kan ikke regne med at få den samme godtepose som din søster, mor eller nabo.

Der ud over betaler du selv fragten på disse kasser - uanset hvor mange kasser du køber eller hvor mange øvrige produkter du køber. Og samtidig kan kasserne ikke byttes  

Vi mener at dette er den ultimative gave til dig selv, så du ikke ved hvad du får. Vi er vilde med konceptet og håber derfor også at du tager godt i mod det :)

Instagram