SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Diva Hårbøjle med Similisten fra le mosch
Diva Hårbøjle med Similisten fra le mosch
Tina

Tina anbefaler

Diva Hårbøjle med Similisten fra le mosch

Diva Hårbøjle med Similisten
DKK 150,00

Pris i alt:
DKK 700,00

Læg i kurv

Diva Hårbøjle med Similisten

Varenr.: 2947567 | GTIN 05714441000097
150,00 DKK

Sort hårbøjle med similisten. BEMÆRK: der er ingen reklamationsret på similisten.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Diva Hårbøjle med Similisten

En sød og festlig hårbøjle i et ret klassisk look. 

Hårbøjlen er beklædt med sort fløjl og dekoreret med et "bånd" af similisten. Den er perfekt til alle festlige lejligheder, eller hvis hverdagen trænger til lidt ekstra glitter! Det klassiske look er super fint og yndigt.  

En hårbøjle som denne her får dig til at skille dig lidt ud fra mængden. Uanset om du skal til en glamourøs fest, et bryllup eller bare ønsker at tilføje et ekstra touch af luksus til din daglige stil, så ville Diva hårbøjlen være et godt valg. 

Vi elsker jo de her hårbøjler med sten og vi kan ikke få nok af glimmer og glitter! 

Hårbøjlen måler 28 mm på det bredeste sted.

Vores hårbøjler er designet med stor omhu og opmærksomhed på detaljer, for at sikre at du får et strålende og glitrende look. Det er fantastisk som stenene fanger lyset, så hårbøjlen (og du) skinner og glitrer på en unik måde. 

Udover deres fortryllende udseende er vores hårbøjler også yderst komfortable at have på. Vi har udviklet dem med din komfort i tankerne, så du kan nyde dagen og festen uden at bekymre dig om at den klemmer eller skal justeres. Vores hårbøjler er lavet med lette materialer og en fleksibel konstruktion, der gør dem behagelige at have på, hele natten. 

For at matche forskellige personligheder har vi et bredt udvalg af hårbøjler med sten i forskellige farver og designs. Uanset om du ønsker subtil elegance med klare sten, eller en mere dristig og farverig stil, så har vi noget der passer til dig og din frisure. 

Er du klar til at tilføje lidt ekstra glans til dit hår. Så gør dig selv den tjeneste at prøve en af vores festlige hårbøjler med sten. DU vil blive forbløffet over hvor meget en lille detalje som en hårbøjle kan forvandle dit look og få dig til at føle dig mere glamourøs. 

Bestil din hårbøjle i dag og vær klar til at skinne og glitre til enhver lejlighed! 


Del denne vare:

Instagram