SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Bellina sløjfe-hårspænde med similisten i Sølv fra le mosch
Tina

Tina anbefaler

Bellina sløjfe-hårspænde med similisten i Sølv fra le mosch

Bellina sløjfe-hårspænde med similisten i Sølvlook
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 380,00

Læg i kurv

Bellina sløjfe-hårspænde med similisten i Sølvlook

Varenr.: 2930617 | GTIN 5714441145507
100,00 DKK

Hårspænde med fin sløjfe, besat med similisten. Selve spændet bagpå måler 7 cm. indvendigt og sløjfen måler 9,5 cm.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Bellina sløjfe-hårspænde med similisten i Sølvlook

Denne fine og enkle sløjfe passer perfekt ind her hos os!

Den er virkelig dekorativ, og på trods at de mange similisten, er den slet ikke "for meget". Tværtimod synes vi at den er lidt underspillet og meget anvendelig. Det kan vi selvfølgelig godt lide. Faktisk er det lige os, og looket er meget aktuelt. 

De forskellige fine sløjfer er så cool som modspil til en cool t-shirt, jeans og sneakers. Denne her er lidt abstrakt og cool!

Selve spændet er et klassisk hårspænde, hvor sløjfen er påsat. Sløjfen er ca. 9,5 cm. bred, og selve spændet måler 7 cm. indvendigt. Spændet kan godt rumme en lille hestehale, og alternativt kan det sættes over en elastik.    

Brug Bellina sløjfe-hårspænde med similisten i Sølvlook til både hverdag og fest. Spændet kan dresses både op og ned da det ER ret anvendeligt. Du kan også sætte spændet på dine bukser i en bæltestrop, eller du kan købe to spænder og sætte dem på dine sneakers! Et super godt og NEMT tip til at pifte dine sneakers lidt op.    

Alle vores spænder med sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. Personlighed, selvom det er en trend, for det kræver måske lidt mod at sætte en sløjfe i håret! :)

Vores hårspænder med sløjfer er designet med fokus på det lækre look! Sløjfer af en vis størrelse skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en fin sløjfe i håret. Bare du kan samle håret i en hestehale. Spænderne er lette at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, super sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, eller elsker du similisten og glitter, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram