SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Juliet sløjfe hårspænde i sort velour fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Juliet sløjfe hårspænde i sort velour fra le mosch

Juliet sløjfe hårspænde i sort velour
DKK 150,00

Pris i alt:
DKK 500,00

Læg i kurv

Juliet sløjfe hårspænde i sort velour

Varenr.: 2811226 | GTIN 5714441140304
150,00 DKK

Hårspænde med stor fyldig 3-lags velour sløjfe med lidt glitter - ca. 25 cm. i bredden afhængig af hvordan sløjfen falder. Selve spændet bagpå måler 8 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Juliet sløjfe hårspænde i sort velour

 

Vi elsker store sløjfer i håret, på tøjet og på tasker! Dette her cool hårspænde er vi derfor helt vilde med.

Selve looket er lige noget for os, og det er meget aktuelt i forhold til trenden lige nu! Det er super fint og feminint og giver et lady-like look. Spændet er beklædt med en stor fyldig sløjfe i velour med lidt glitter. Sløjfen har en bredde på ca. 25 cm. afhængig af hvordan den falder når man har spændet på. Sløjfe-stoffet har rå kanter med ujævnheder hist og her. 

Spændet kan godt rumme en hestehale, hvis du ikke har super kraftigt hår, og alternativt kan den sættes over en elastik.    

Brug Juliet sløjfe hårspænde i sort velour til både hverdag og fest. Især alle de fester og sammenkomster der venter os resten af året, kalder på denne her hårsløjfe.

Få et fedt 90'er look med en oversize blazer og en skjorte, sammen med spændet, eller et super feminint udtryk med sløjfen til en fin top. Skal du lige dresses lidt op til et aften-look er spændet helt perfekt. Det vil også være fint som dekoration på en bæltestrop foran på dine bukser eller på en taskestrop. 

 

Alle vores spænder med store sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. Personlighed, selvom det er en trend, for det kræver måske lidt mod at kaste en kæmpe sløjfe i håret! :)

Vores hårspænder med store sløjfer er designet med fokus på det lækre look! De forskellige typer stof falder så fint, og er ikke tunge at have på. Den store størrelse og form på sløjfen skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en stor sløljfe. Bare du kan samle håret i en hestehale. Spænderne er lette at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, super sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en stor skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram