SUNNY HAIRCLIP FRA lemosch le mosch I MANGE FORSKELLIGE FARVER

Sunny Hårklemme - Rød Leo

Varenr. 1398400
GTIN 5714441003913
100,00 DKK
50,00 DKK
Hårklemmen måler 6 cm.

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri Fragt v/ 299,-

  Vi sender pakker om 
Del denne vare:

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor ære af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje udvalgt så de passer ind i tiden trend. Sunny Hårklemme - Rød Leo er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade med små glimmer nuancer.

Brug Sunny Hårklemme - Rød Leo til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til et fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Sunny Hårklemme - Rød Leo så håret pjusker, og hurtigt har du den aller fineste sommer frisurer. 

Sunny Hårklemme - Rød Leo er i mange smukke modeller og farver, så du kan finde lige præcis det spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til de outfits du har hjemme i skabet.

All rights served © LÉ MOSCH 2020

Kurven er tom