MEGA BAZAR 4 stk for 150 kr
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Tøj

Her finder du vores smukke kimonoer samt vores unikke tøj-kollektioner til kvinder. Vi har blandt andet fået syet kimonoer og kjoler i Indonesien og Indien og andet af tøjet er syet i Kina. Kimonoerne fra Indien er opsyet af sarier, både nye og gamle, hvor dem fra Indonesien er syet i det lækreste stof fra netop Indonesien.

Vi er vilde med den farverige boheme-stil, som du også kan se på det store udvalg af farvestrålende lækkert tøj til kvinder her på siden. Vi kigger altid efter bl.a. lækre kjoler og leggings, som er nemme at bruge til både hverdag og fest ved at dresse op eller ned med smykker og andet tilbehør til håret.

Tøj

Det skønneste udvalg af lækkert tøj til kvinder

Her på siden finder du det absolut bedste, som er vores yndlingsstyles, og som vi håber, du også kan lide. Alt vores tøj er udvalgt til at passe til den moderne kvinde med forskellige styles som kan sættes sammen til din personlige stil. Med andre ord: Trendy og fleksibelt modetøj som du ikke kan få i din lokale butik. Din garderobe vil elske dig...

Gå på opdagelse i det store udvalg af smukke kimonoer, som er syet af genanvendte, indiske sarier i de flotteste mønstre og farver og forskellige længder. De er alle unikke, og der findes kun få af styks i hvert mønster. Vi bruger dem over skjortekjoler med leggings eller til at peppe et par jeans og en t-shirt op med i hverdagen. Du kan læse meget mere om vores kimonoer længere nede.

Vi har også et udvalg af nyt tøj til unge kvinder, herunder skjorter, kjoler, bluser og leggings, som er nemme at style med al vores bling-bling til hår, håndled og ører 😊

Vi håber, at du er lige så ellevild med både prints, farver og udtryk på tøjet, som vi er!

Læs mere om vores tøj og kimonoer

Vi har nøje udvalgt vores eksklusive kimonoer. Nogle af kimonoerne er syet af sarier, som indiske kvinder har brugt og senere givet videre til skræddere, så de kan genanvendes til kimonoen, du måske snart står med i hånden.

Vi har alle et ansvar, et ansvar for at passe på vores jord, og hvilken anden lejlighed end denne - til at bygge videre på historien om bæredygtighed!

Her kan du finde lækkert tøj til kvinder, herunder kimonoer i mange forskellige mønstre, farver og længder. Kvaliteterne er blandet viskose, polyester, silke og bomuld - der er stor forskel hvordan kompositionen i stoffet er, og derfor kan vi heller ikke sige med 100% sikkerhed hvad der er i stoffet. Det er svært at vise farven 100 procent rigtigt på kimonoen, men vi har gjort vores allerbedste for, at den kommer ud på din skærm så tæt på virkeligheden som muligt.

Vi også kimonoer i lidt kraftigere stof fra Indonesien. Stoffet til vores tøj er nøje udvalgt og derefter syet til en flot kimono, der har det smukkeste fald, fordi stoffet er kraftigt og lækkert.

Hver kimono er unik!

Vi er vilde med tanken om, at et smukt stykke stof er bragt til live igen i en kimono, som du kan være sikker på er helt unik. Der findes ikke to ens! Vi håber, at du er lige så vild med idéen om unika dametøj, og at du ønsker at hjælpe os med at gøre verden en lille smule mere bæredygtig ved at fremme genanvendelsen af de smukke sarier.

Kimonoerne er lavet i både korte og lange modeller og passer til tidens trends. Den lange model går ned til anklen og måler 140 centimeter fra nakken og ned. Den korte model går ned til under knæet og måler 105 centimeter fra nakken og ned. 

Vores yndlingstøj!

Du kan selvfølgelig også bare bruge kimonoen som det, den er - en kimono! Tag den med på ferien som den lette jakke, der kan gå til både jeans, shorts, t-shirt, skjorte eller kjole med et par smarte sko. Smid den over skuldrene på stranden, når solen bliver for skarp eller vinden for kølig, og brug den i haven om sommeren uden på din bikini.

Vi har også rigtigt gode erfaringer med at svøbe os i de lækre kimonoer om morgenen som en mere eksklusiv og stilet morgenkåbe, som altså også kan bruges, når du træder ud af dit aftenbad. Det giver lige lidt mere luksus i hverdagen, og det kan vi vel allesammen godt lide!

Mageligheden længe leve

Vi indrømmer gladelig, at vi er ret mageligt anlagt. Vi elsker at have løst tøj på, der ikke klemmer eller strammer. Men magelighed er jo ingen undskyldning for ikke at se godt ud! Derfor kigger vi hele tiden efter nye styles af løse skjortekjoler, bløde leggings og smukke kimonoer til vores garderobe. Vores udvalg af dametøj her hos LÈ MOSCH er eksklusivt og skifter hele tiden. Nogle gange finder du også lækre nederdele eller skjorter, som vi bare ikke kan stå for.

Det gode er, at hvis du forelsker dig i for eksempel en af vores kjoler, så kan du hurtigt finde leggings, smykker og hårpynt, der matcher her på siden. Vi elsker personligt selv at style outfits, og vi synes egentlig ikke, at man kan have for mange armbånd på 😊

Mønstermix

Er du en modig type, når det kommer til farver og mønstre, så er du kommet til den rette side! Vi ELSKER forskellige mønstre, og hvis du følger os på Instagram eller Facebook, så ved du, at vi er vilde med at mikse på kryds og tværs.

En sort skjortekjole som basis med en farvestrålende kimono udenover. Leggings med mønster, en hårbøjle i en flot farve, glimtende øreringe og armbånd op og ned ad armene. Yes, det er på mode, og det er lige os! Er du ikke helt så ivrig med farver, så lav dine egne kombinationer, som passer til din stil. En farvekoordineret kimono og hårbøjle til et helt sort outfit med et par enkle øreringe er altså også bare super flot!

Leggings går til alt!

Da vi først havde fået samlet os et stort udvalg af kimonoer og skjortekjoler her på shoppen, blev vi nødt til at få leggings hjem også. De superbløde leggings er så behagelige at have på, og de forskellige farver og prints kan mikses og matches efter forgodtbefindende.

Vi bruger for eksempel gerne leggings med en vamset striktrøje, et tørklæde og et par ankelstøvler her i vintertiden. De er også super fede sammen med en af vores dejligt løse skjortekjoler og et par sneakers til hverdagsbrug. Skal du videre i byen, tilsætter du bare et par sko med hæle, glimtende øreringe og måske et par perlespænder, og så er du kørende i et behageligt og flot outfit.

Vores leggings går også godt i spænd med de flotte kimonoer. På med en enkel top og så en farverig kimono sammen med et par udvalgte leggings, så har du et helt perfekt look til din arbejdsdag. Husk, at alle vores kimonoer er unikke, så du er sikker på, at der ikke er andre, der kommer i det samme tøj som dig 😊

Find den perfekte gave

Står du og mangler gaven til din veninde, søster eller en anden særlig kvinde i dit liv, så prøv at se vores udvalg af dametøj igennem. Vores tøj findes i mange designs, så der er en god chance for, at du kan finde noget, der passer i stil, farve og print til din veninde. Tøjet kan din veninden bruge til mange forskellige slags outfits, og det vil bringe glæde hver gang, hun tager det på.

Leder du efter en gave i et billigere prisleje, for eksempel en værtindegave, så ligger vores hårbøjler, hårbånd og hårpynt til voksne og unge i et godt prisleje. De slår ikke bunden ud af dit budget, og denne gave kan værtinden også finde frem fra garderoben og bruge igen og igen.

Vi håber du bliver inspireret, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du mangler råd og vejledning om modetøj og nye trends indenfor dametøj.

Køb lækkert dametøj online - leveret til døren

At købe tøj online er en behagelig og ustresset affære og vi ønsker at gøre vores til at du får en bedre oplevelse ved at shoppe direkte hos os. Når du handler hos LÉ MOSCH tilbyder vi derfor altid gratis levering til døren ved køb for over 299, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt at finde andre, fleksible leveringsmuligheder. Du kan læse mere under "Leverings-, retur og handelsbetingelser" når du laver din bestilling.

Instagram