SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Hun er en skøn jyde med sydlands look.. 

Dato: 30 / 01 / 2023

Hun er en skøn jyde med sydlands look.. 

... (som hun selv siger). Hendes mor er fra Indonesien og hendes far er dansk.

Det der med at blive ældre er ikke nødvendigvis Marias kop the, (men hvis kop the er det egentlig?) så hun plejer at sige at hun er lyv-og-tyve. Hun er dog 43 år, og det er jo ikke til at se 😊 Hun er mor til 3 fantastiske fodbold-drenge, Nohr, Liam og Malthe, så ud over at være superkreativ med malerier og syning i sin fritid, går der også mange timer med at være ”soccer-mom”. Hun har også en (måske ukendt) forkærlighed for at lægge pig sten omkring det hus hun og hendes mand netop har bygget. Marias mand hedder Morten, og han kan noget med træ.

For Maria er familien ikke bare vigtig - den er ALT! 

Inden Maria landede hos os, var hun lidt rundt omkring i modebranchen. Hun har været butiksbestyrer, kørende sælger og merchandiser. Hun har arbejdet hos Bestseller sammen med Tina og Peter som ejer LÉ MOSCH, så de kender hinanden godt! 🥳 

Her hos os i LÉ MOSCH sidder Maria ofte og designer sammen me Tina og finder nye produkter. De bruger deres mavefornemmelse og udvikler og vælger kun farver og former som de selv synes er smukke. Vi hænger os nemlig ikke så meget i hvad moden siger, men mærker efter, hvad vi SELV synes og tror på!

BAILEYS OG CITRONMÅNE 🍋🌝

På trods af (eller måske på grund af) Marias indtag af kaffe med Baileys og citronmåne så er hun faktisk ret aktiv. Hun går i fitness og så går hun lange ture. Især de lange gåture er kilde til ro, afslapning (giver det mening?) og kreative idéer der dukker op undervejs. Hun er et spirituelt menneske og det har hun fået puttet ind i sin hverdag, bl.a. med Buddhaer, engle og krystalsten hist og her, mellem hendes elskede designklassikere derhjemme. Vores showroom hos LÉ MOSCH bærer også præg af det. 


Maria har rengøringsvanvid! Hvilket måske er meget godt når man som hende, bor sammen med 4 stk. hankøn 😊 Hun har, blandt venner, haft øgenavnet ”Monica”, som hende fra TV-serien ”Venner”, der også er helt skør med rengøring.

SHOP NYHEDER

🤩 BONUS INFO

Her til sidst får du lige lidt ekstra bonus-info om Maria/Monica. Vi kan fortælle at hun som ung teenager sang i det lokale kirkekor! Da hun først fortalte det, troede vi ikke på hende. Hun mener at det må være fordi hun har en skinger stemme og en vældig højrystet latter, at vi ikke tror på hende. (Ha ha) 😊 Hun drømmer også om at blive danser og synes selv at hun har nogle skills på det punkt som kan udvikles. (Det skal de ikke nødvendigvis synes vi). 😊😊  Hun forsøger sig tit med at danse på vores videoer til SOME, men Camilla klipper det som regel ud! 😊

Instagram