SPAR op til 80% HER
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Hvem er din type?

Dato: 06 / 02 / 2021

Hos Lé Mosch er vi 6 forskellige typer med hver vores smag. Hvilken type er du?🧐

DEN SPORTY stil er blevet mere og mere populær - og med god grund! Sporty, aktivt tøj er både moderigtigt (uden at være påtaget) og samtidig noget af det mest komfortable kluns der findes.

Her har Ditte stylet sine comfy sweatpants og grå hoodie med vores Sig Quilt velour vest i brun, en Heaven hårklemme og Nepal armbånd. Comfort med comfy-cool ovenpå!

 

Hvis du er en CLASSIC eller VINTAGE type, opsøger du elementer fra tidligere tider - gerne før 1970erne - og indpasser det i en moderne kontekst. Det er en elegant og overskudsagtig stil, der viser karakter.

Her har Camilla stylet en blå velour skjorte og jeans med en superfin krave. Kraverne bliver et kæmpe hit i år - siger det bare😘 Og så har Camilla en af vores smukke Kat-ringe på og en hel håndfuld Nepal-armbånd.

 

BOHO LOOK er bohemestilen elsket af fritænkere siden for evigt! Ofte med inspiration fra af hippier og andre alternative typer.

Når man sammensætter et boho look handler det om at satse på neutrale jordfarver og lette, flagrende gevandter lavet af naturmaterialer som bomuld og silke.

Boho-typer som Maria ved, at hvis hun holder sig til et enkelt og neutralt farveskema, kan hun gå amok med vilde accessories og andet mumset lir💥

Her har Maria stylet vores nye lækre Satara-jakke med et Sully-bomuldstørklæde og en flok smukke håndlavede Nepal-armbånd.

 

DEN TRENDY type kender ingen grænser! Konstant skifter hun kurs og følger med tiden. Den trendy type er altid opdateret på ændringer og korrektioner i moden, nye accessories og farver og hvad hende-dér-du-ved-nok havde på ved prisuddelingen i går.

Den trendy stil er ikke fornuftig eller økonomisk eller specielt enkel at følge. Men for sådan nogen som Nina, der elsker forandringer og eksperimenter, er det altså den eneste vej💜

Her har Nina stylet en laber ballonkjole i leo med Varde-vest og Mega-scrunchies.

 

Jeg er helt klart den SPRAGLEDE TYPE. Jeg elsker farver og lir!

Når man er kreativ og ikke bryder sig om alt for mange rammer, er det spraglede look perfekt. Det er ukonventionelt og vildt og der er ingen grænser for, hvad du kan sætte sammen. Det er faktisk pointen🍾

Her har jeg stylet en lækker Minju-kimono syet af vintage indiske sarier med Pony-elastikker og nogle smukke håndlavede Nepal-armbånd.

Da jeg mødte Peter for 15 år siden, synes jeg bare han så vildt sød ud: Dengang var det moderne med nakkehår - så der kom Peter med nakkehår og partisantørklæde, t-shirt, herrevest og spidse sko. Han var cool😻 Og helt klart DEN HURTIGE TYPE!

I dag er Peter casual cool med de helt afgørende solbriller!

Instagram