SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Minju Kimono

 

Kimonoerne er lavet af silkemix vintage sarier og du vil derfor opleve at der kan være små brugsfejl og reperationer.

Læs mere om kimonoerne under produktet.

De er ONESIZE og passer op til str 48

Minju Kimono

Du vil elske disse silke kimonoer

Og hvorfor ville du det? Det vil du fordi silke er det perfekte stykke stof til at ånde i. Vidste du fx at silke er ligeså varmende som fx uld - det tror man bare ikke fordi det er så tynd en metervarer. 

Kimonoerne er lavet af silkemix vintage sarier og du vil derfor opleve at der kan være små brugsfejl, hvilket vi bare synes er med til at være en del af charmen. Med disse kimonoer er du med til at brødføde og holde små familier igang i Indien. Vi synes historien er yderst fin og vi elsker at kunne upcyckle produkter til endnu finere ting, så som kimonoer, tæpper, puder og tasker. Dette er bare en del af charmen i kimonoerne. 

Når vi skriver silkemix, så menes det at kimonoerne kan have forskellige mix af stof. Vi kan alrdrig oplyse 100% hvad kimonoerne er produceret i eftersom der er brugt vintage sarier - altså er det gammelt stof som er blevet syet om. Det eneste vi kan garanterer er at der vil være silke i kimonoerne. Som udgangspunkt er kimonoerne i minju modellen 95% silke og resten er mix stoffer.

Hvad er silke?

Silke er et naturprodukt. Den har både en åndbar effekt og samtidig er det kølende.

Husstøvmider er heller ikke så vilde med silke, hvorfor det ville være perfekt at vælge silke frem for andet stof.

Silke er de fibre, som en silkesommerfugl spinder om sin kokon. Den lever af bladene fra træet som hedder Hvid Morbær. Der findes både fine og grove silke typer, og disse bruges til forskellige formål. Kaktussilke er vævet af de fibre som du finder i Kaktus-familienplanter i Nordafrika og Marokko. Kaktussilkefibrene skinner som silke.

De silke sommerfugle som man bruger i dag, lever ikke længere frit i naturen. Silke sommerfuglen er ikke ligesom dem vi er vandt til at se i Danmark. Silke sommerfuglen er grupperet med natsværmerne i mølgruppen. Silke sommerfuglen er ikke farvestrålende men her en ensfarvet grålig farve.

Vask

Det er vigtigt at du passer på dit nye silke produkt. Silke tåler ikke normal vask da det så vil blive stift og miste farven. Du ødelægger simpelthen de silkefibre som er i produktet. 

Vi anbefaler at du vasker din kimono i en vaskepose for herefter at lægge kimonoen på et håndklæde for at tørre.

Du kan med fordel vælge at hænge kimonoen i dampen efter et bad da den også er selvrensende ligesom uld. Hænger du din kimono på badeværelset efter et bad, folder dampen også de "krøller" ud den måte få i brug. For ja silke krøller mere end syntetiske stoffer!

The boho look

Disse kimonoer er alle i one size og passer perfekte til det BOHO look som vi elsker alle mest. Brug kimonoen sammen med et par fede jeans, en oversize skjorte eller blonde top og et par cool boots.

Silke kimonoen kan sagtens dresse et outfit op, men det kan også sagtens tones ned med fx et sweat sæt inden under og en denim skjorte uden på kimonoen.

Instagram