SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

♲ VINTAGE RECYCLING ♲

Dato: 23 / 03 / 2021

♲ VINTAGE RECYCLING ♲ Minju kimonoerne kan vi nærmest ikke holde hjemme. Det er simpelthen så fantastisk at når vi tager os tid og får produceret smukke kimonoer i VORES yndlingsfarver, så er i lige så vilde med det der kommer hjem som vi selv er :) Vi får løbende flere kimonoer hjem og vi lover at vi gør alt hvad vi kan for at få dem online i en ruf.

Personligt er jeg bare vild med lyserød... men jeg er simpelthen også ved at få en svaghed for lilla i alle afskygninger. Jeg håber at de næste der kommer hjem har mere lys lilla nuancer 🤞🏻. 

DU KAN FINDE VORES MINJU KIMONOER HER

Sagen er den, at vi HAR valg nogle i lys lilla, men når produktionen går igang, så tjekker de vintage sarierne ud for at se om kvaliteten er ok til at blive produceret med. Hvis ikke de er - ja så afgår de enten ved døden og ellers kan de lave fx små tasker eller tørklæder af dem. Som regel kan man lave andre ting af stoffe og ellers JAAAA så kan stoffet måske bruges til et ærme på kimonoen eller bæltet.

Det er dette jeg elsker aller mest ved vores produktion af UNIKA produkterne. Vi udvælger bare stoffet og hvordan stylen skal se ud, og bagefter sammensætter vores leverandør det så vi får mest muligt ud af materialerne.

LOVE IIIIT 🤩

Instagram