SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Hårelastikker

Hårelastikker og scrunchies i skønne farver.

Du kan altid bestille 3 hårelastikker for 100 kr med koden "3for100" (gælder kun elastikker til max 40 kr).

Tilbuddet gælder IKKE paillet scrunchies og Jessie hårelastikkerne. 

Indrømmet. Hos LÉ MOSCH elsker vi farver! Vi slår os virkelig løs, når vi vælger farver til vores lækre strikkede hårelastikker. Vi har selvfølgelig altid øje for tidens trends, men vi sørger også for at have et udvalg af regnbuens farver, så der er noget for enhver smag.

Det skal være sådan, at du altid kan finde en elastik i en farve, der matcher dit hverdagstøj, i vores store udvalg. Men vi vil også gerne, at du kan shoppe farver, der passer lige så godt til festkjolen som til bikinien.

Hårelastikker

Billige hårelastikker der ikke knækker håret

Pony hårelastikkerne er skønne, bløde strikkede hårelastikker, som sidder rigtig godt i håret og passer til alle hårtyper. Vi har dem i en masse farver, både ensfarvede og kombinerede. De er super cool, også om håndleddet som et armbånd, - og så har du altid en hårelastik ved hånden. Om du er til vilde farver eller en klassisk grå, så finder du det her hos os.

God holdbarhed

Der er ikke noget værre end hårelastikker, der springer eller bliver løsere med tiden. Vores strikkede Pony hårelastikker sidder bare, som de skal. Vi bruger dem selv dagligt og er vildt tilfredse med dem. Vores populære hårelastikker har en rigtig god holdbarhed, og vi har sat prisen, så du har mulighed for at blande dig dit eget personlige udvalg af farver til at pifte dit hår op.

Selvom vi elsker smukke ting, vil vi aldrig lade funktionaliteten komme i anden række. Vores produkter skal både være skønne at se på, og samtidigt skal de opfylde deres funktion. I det her tilfælde skal elastikkerne kunne holde på hestehalen eller knolden, uden at de glider ud – og det kan de! Og så er det jo kun en stor bonus, at de er så smukke.

Dit hår fortjener de bedste hårelastikker og dem får du her. De er skånsomme, langtidsholdbare og en gave til din hårstyling.

Hårelastikker i en smuk pakkeløsning

Vi har gjort det nemt for dig og lavet forskellige pakker med seks Pony hårelastikker i hver. Pakkerne er smukt farvekoordinerede, så du nemt kan bruge dem alle seks omkring håndleddet. Du kan også nøjes med at bruge dem enkeltvis sammen med dine andre smykker.

Elastikkerne i pakkerne er lidt løsere i elastikken end dem, vi sælger enkeltvis. De er derfor rigtigt gode til at bruge som armbånd, men de fungerer lige så fint i håret. Selvom de er løsere, er holdbarheden lige så god som på de andre hårelastikker.

Hav altid en flot elastik ved hånden

Livet er for kort til kedelige hårelastikker! Det kan vi hurtigt blive enige om her hos LÉ MOSCH. Vi bruger Pony elastikkerne hver dag. Selvom vi har nyvasket lækkert hår, som vi kan holde ud at have hængende, har vi altid mindst en elastik om håndleddet.

Man ved aldrig, hvornår man har brug for den. Det kan være, at det blæser op på din gåtur, og dit hår pisker rundt i ansigtet på dig. Eller måske skal du lige tømme opvaskemaskinen, eller flytte rundt på noget tungt. Det gør vi faktisk ret tit med alle de kasser med mange nye varer, som vi modtager hver uge. Så er det rart lige at kunne drøne en elastik i dit hår og få det væk fra ansigtet.

Så anbefalingen herfra er klart altid at have en elastik ved hånden, bogstaveligt talt. Og så er de jo så pæne, at man ikke engang opdager, at det er en elastik!

Klassiske hårelastikker til det klassiske look

Er du mest til afdæmpede farver og klassiske snit i garderoben, så er der også en Pony hårelastik til dig. Vi fører de flotteste grå, blå og rosa nuancer, der matcher en klassisk tøjstil fornemt. Se for eksempel elastikkerne i farverne silver eller creme pastel og husk også de helt klassiske i black eller black silver.

De mere douchede farver er perfekte til dit arbejdslook. Er du på kontor i nederdel eller jakkesæt, passer de diskrete farver perfekt til et professionelt udtryk.

Har du lyst til lidt mere spræl, er hårelastikken det perfekte sted at tilsætte lidt kulør. Du kan derfor også være mere modig med farverne på dine hårelastikker, uden at det ødelægger det klassiske helhedsindtryk. Vi er for eksempel ret vilde med farverne orange, pink stripe og wine stripe.

Tilsæt lidt gypsy stemning til dit liv

Man kan nok ikke lige frem kalde os klassiske hos LÈ MOSCH, når man kigger i vores garderobeskab. Vi har masser af farverige kimonoer, hårbøjler, spænder og elastikker, som vi kombinerer på kryds og tværs. Men det er jo det fede ved at have mange accessories. Man kan mikse og matche præcis de farver og prints, man har lyst til. Den ene dag ligner man måske mest en farverig sigøjner, mens man andre dage er mere nedtonet med en enkelt sort skjortekjole og nogle enkelte udvalgte hårelastikker om håndleddet. Det er dit valg!

Spring ud i at pynte dig selv med de farver, der gør dig glad den dag. På med et par flotte øreringe og match dem med knekki hårelastikker i samme nuancer i hår og på håndled. Eller du kan skabe mere opmærksomhed på dit outfit ved at kombinere kontrast farver som gul og blå eller rød og grøn. Tilsæt lidt guld til alle farverne, og mærk din indre sigøjner folde sig ud!

Pep din hestehale op med en flot elastik

Hestehalen er en sikker vinder, når det skal gå stærkt, eller når der står sport på programmet. Men selvom hestehalen er en nem frisure, så behøver den jo ikke at være kedelig at se på.

Tilføj noget farve og glimmer ved at vælge en hårelastik i en flot pangfarve. Vi lover dig at elastikken holder på dit hår gennem hele håndboldkampen eller arbejdsdagen, og samtidigt løfter den lige frisuren til et højere niveau.

Vælg farve på elastikken efter din hårfarve. Pangfarver til det mærke hår og de mere douchede til de lyse hårlokker. Eller vær en rebel og gør præcis, hvad der passer dig! Er der ikke plads til nok farver i håret, så tag et par stykker eller fem om håndleddet. Pony hårelastikker kan bruges som armbånd og dresser et kedeligt outfit op.

Lad din datter vælge sine favoritter

Har du en datter, der også elsker accessories? Vores hårelastikker passer også til piger – store som små, da de sidder godt, også i fletninger og tyndere hår. Den lille pige kan få sat rottehalerne med elastikker i yndlingsfarven. Måske pink?

Den unge pige kan lave sin egen samling af elastikker i forskellige farver, så knolden altid kan blive sat med en elastik i en farve, der matcher humør og outfit.

Er pigerne også glade for hårbøjler og perlespænder, så se vores store udvalg her på siden. Det er en rigtig fin gaveide til fødselsdag, jul eller kalendergaverne, da prisen er til at overkomme.

Verdens nemmeste frisure med topsy tail

Vi er blevet helt vilde med topsy tail-frisuren, som nogen måske husker fra 90’erne. Du kan finde grejet til at lave frisuren her på siden. Den enkle hårsnoning giver bare lige det der ekstra til frisuren, og det kan varieres i det uendelige med flere snoninger og selvfølgelig forskellige hårelastikker på samme tid.

Topsy tail får det til at se ud som om, at man har brugt mere end par lige to minutter på frisuren, og det holder samtidigt håret væk fra ansigtet. Det er så dejligt nemt at lave frisuren, at selv børn, og sådan nogle fummelfingre som os her hos LÉ MOSCH, selv kan sætte håret.

Vi leger stadig med mulighederne med topsy tail og vores mange forskellige hårelastikker og hårpynt. Får du lavet noget særligt flot, så hashtag gerne dit billede med #lemosch – vi vil så gerne se jeres kreationer!

Se vores mange andre muligheder

Hvis du er vild med vores Pony elastikker, så må du ikke snyde dig selv for at se vores store udvalg af schrunchies, perlespænder og hårbøjler. Vi har for eksempel schrunchies med pailletter, i velour eller forskellige print.

Der er hårbøjler i stof, hårbøjler med forskellige sten eller bløde hårbånd.

Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af perlespænder, hårnåle og hårspænder i det hele taget, som du kan kombinere med dine hårelastikker som du foretrækker det.

Vi har også et skiftende udvalg af smukke kimonoer, kjoler og tørklæder samt tasker og smukke taskeremme, som du kan shine din gamle taske op med.

Er du på udkig efter nye smykker, så se vores smukke Nepal perlearmbånd, som er håndlavet af nepalesiske kvinder, der laver armbåndene for at forsørge deres børn og få dem i skole. Vi betaler dem selvfølgelig en god pris, så når du køber et Nepal perlearmbånd, støtter du også kvinderne og deres familier i Nepal.

Den perfekte gaveide

Står du og mangler gaven til din veninde, søster, datter eller en anden særlig kvinde i dit liv, så prøv at give nogle lækre accessories fra vores brede udvalg. Hårelastikkerne og vores anden hårpynt findes i mange designs, og du vil altid kunne finde noget, der passer i stil, farve og print til din veninde - eller til dig selv! Du har måske også selv fortjent en gave?

Leder du efter en værtindegave, og er du typen der gerne vil give andet end blomster, så ligger vores hårelastikker, hårbånd og hårpynt til voksne og unge i et godt prisleje til værtindegaven. De slår ikke bunden ud af dit budget, og denne gave kan værtinden bruge igen og igen.

Kalendergaverne til din datter får du også hurtigt af vejen her hosLÉ MOSCH, og de vil med garanti vække glæde hver dag. Miks et udvalg af Pony hårelastikker, spænder, schrunchies og hårbøjler til kalendergaverne. Eller udvælg produkter til fire adventsgaver, hvis det er det, I kører med i din familie. Tjek også vores bazar – her kan du finde virkelig mange fine ting til kalendergave-venlige priser.

Vi håber, at du bliver inspireret, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du mangler råd og vejledning.

Hvordan styler du dine hårelastikker?

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for brugen af vores hårelastikker. Vi har sørget for et stort udvalg af elastikker i flere farver og designs. Du skal bare vælge dem, du kan lide!

Du får de bedste tips til at bruge elastikkerne herunder fra alle os hosLÉ MOSCH.

Hårelastikkerne er uundværlige til dit hverdagslook med en hættetrøje, et par løse jeans og et par fede sneakers. De er perfekte, når du ikke lige gider at bruge for meget tid på sætte håret inden skole eller arbejde. Elastikkerne er også din redning, hvis du er sent på den eller bare har en dårlig hårdag. Kør løs med tørshampooen og så et par lækre Pony elastikker til at samle knolden eller hestehalen, og vupti har du en fin frisure! Er du rigtig smart, så farvekoordinerer du lige elastikkerne med tøjet, så det virker helt gennemtænkt 😊

Hårelastikkerne er også enormt smukke som armbånd, og du kan mikse og matche dem lige som dit yndlingsslik. Vælg de farvekombinationer, som gør dig glad og som passer til din garderobe. Et par smukke guldelastikker om håndleddet til den lille sorte kjole eller et udvalg af rosa elastikker mod dine brune hud til en sommerfest.

Er du typen, der altid går med det sikre valg og ender op i den sorte kjole eller den hvide skjorte? Men synes du, at det bliver lidt kedeligt? Så kan nogle udvalgte farvestrålende hårelastikker i håret eller om håndleddet lige give dit outfit det lille personlige touch.

Vi håber, at du bliver glad for dine hårelastikker!

Følg os på Instagram

Hvis du har lyst til mere inspiration til at style dit hår med dine hårelastikker fra LÈ MOSCH, så følg os på Instagram. Vi lægger ofte små videoer op, hvor du kan se, hvordan vi bruger vores elastikker, hårbøjler og anden hårpynt til at sætte håret. Der er både super nemme opsætninger til de travle morgener og mere krævende frisurer. Men hey, hvis vi kan finde ud af det, så kan du helt sikkert også! Ofte er det bare et par lækre spænder eller nogle skønne hårelastikker, der skal til for at løfte en ellers simpel frisure.

Følger du med på Instagram, ved du også, hvad vi får ind af nyheder, og du kan følge med i, om vi kører med særligt gode tilbud! Eller tilmeld dig til vores nyhedsmail med din e-mail adresse og få super gode tilbud direkte i din indbakke.

Levering af hårelastikker

LÉ MOSCH tilbyder altid hurtig levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "Leverings-, retur og handelsbetingelser".

Instagram