SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Nina

Nina anbefaler

velour scrunchie

Sidsel velour scrunchie med sløjfe
DKK 75,00

Pris i alt:
DKK 250,00

Læg i kurv

Sidsel velour scrunchie med sløjfe

Varenr.: 2853220 | GTIN 5714441142100
75,00 DKK

Super fin velour scrunchie med sløjfe.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 dage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Sidsel velour scrunchie med sløjfe

 

Virkelig cool og meget aktuel scrunchie i velour, med sløjfe og bånd. Hvis du gerne vil have sløjfe i håret på en lidt underspillet måde, så er denne her et super godt bud på en håraccessory til dig. Sidsel velour scrunchie med sløjfe giver lige lidt ekstra til din hestehale eller knold, og looket med sløjfer i håret er meget meget aktuelt lige nu! 

En sløjfe i håret udstråler noget lækkert og gør din stil mere personlig. Det giver indtryk af at du har brugt lidt ekstra tid på frisuren, men det behøver du slet ikke med denne her! :) Du får faktisk en hurtig genvej til et lidt mere luksuriøst look her! 

Sløjfer i håret er selvfølgelig ikke en ny opfindelse, men det er længe siden at det har været så aktuelt som nu. Sløjfen har en aktuel 80'er og 90'er vibe og er allerede en klar favorit hos rigtig mange. Sløjfen kombinerer elegance og lethed, og det giver dig mulighed for at tilføje et sofistikeret touch til den enkle hestehale, knold eller fletning, som vi alle sammen ofte tyer til i en travl hverdag.

Du kan let redde mange dårlige hårdage med denne her. 

 

 

 

 

 

 


Del denne vare:

Instagram